Vattentät skäggtrimmer Gillette ProGlide Styler rakar nära & kan användas i duschen.

Vill du ge din stil det där lilla extra? Vi presenterar Gillette Fusion ProGlide Styler - 3-i-1-stylingverktyget som trimmar jämnt, rakar nära och formar precisa linjer. Oavsett vilken stil du väljer för ditt skägg; getskägg, en tunn skepparkrans eller renrakat med tydliga polisonger så kan du bemästra stilen för dig, även i duschen.

Gillette Fusion ProGlide Styler är vattentät och helt säker att använda i våta utrymmen. Dess Power Trimmer, utformad av Braun, är utvecklad för otrolig manövrering och smidig, jämn trimning. De tre utbytbara kammarna anpassar sig till ditt ansiktes konturer och håller en jämn längd, oavsett vinkel. Det ergonomiskt utformade handtaget ger bra kontroll från början till slut. När du är klar behöver du bara öppna trimmerluckan för att enkelt skölja av den under rinnande vatten. Rakhuvudet som har tunnare, finare Fusion ProGlide Power-blad ger dig Gillettes närmaste och behagligaste rakning. Den innovativa Microcomb-kammen leder håren till bladen så att du får samma närhet som vid rakning mot håren, utan ansträngning. På rakbladets baksida sitter ett precisionsblad. Det hjälper dig att forma skarpa, definierade linjer och skapa en sista finish. Det är precisionen du behöver för att ta hand om ditt skägg som ett proffs.

Alla Gillette Fusion ProGlide Stylers olika delar kommer förpackade i ett praktiskt förvaringsställ, så att du alltid har dina stylingverktyg till hands.

Cookiemedgivande