Prova Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969 Wet & Dry vattentät epilator för mer effektiv hårborttagning.

Silk-épil 9 SkinSpa - 2-i-1 epilering och exfolieringssystem. Tar bort mer hår i ett enda drag* och ger synbart fräschare hud + rengör ansiktet upp till 6x bättre än manuell epilering.** Det 40 % bredare epileringshuvudet tar bort mer hår i ett enda drag* för upp till 4 veckor av silkeslen hud.


Braun introducerar Braun Silk-épil 9 SkinSpa: en ny standard inom epilering i kombination med en innovativ sonisk exfolieringsborste. Silk-épil 9 med ett 40 % bredare huvud täcker ett bredare område och avlägsnar mer hår i ett enda drag för snabbare epilering. Pincetter med Micro Grip-teknologi är Brauns mest innovativa pincetter med förbättrad geometri för bättre prestanda och för att avlägsna mer hår i ett enda drag.

Kombinationen av dessa två egenskaper resulterar i snabbare hårborttagning, även på korta hår (0,5 mm) som inte ens vax kan råda bot på för upp till 4 veckor av silkeslen hud. Exfolieringsborsten tar bort döda hudceller tack vare masserande mikrovibrationer som synbart förbättrar hudens utseende genom att exfoliera 4x bättre än endast manuell exfoliering.

Apparatens Wet & Dry sladdlösa utförande gör det möjligt att använda den i badet eller duschen för en skonsammare epilering. Nästintill smärtfri epilering vid regelbunden användning. Bonus Edition innehåller en ansiktsrengöringsborste som tar bort smink och smuts upp till 6x bättre än manuell rengöring** och förbereder din hud för återfuktning, boostar cirkulationen och ger en ren, fräsch och lysande hud.

Levereras med 6 extra tillbehör inklusive ett exfolieringsborsthuvud, en högfrekvensmassagekåpa, en kåpa för känsliga områden, en ansiktskåpa, ett resefodral och en ansiktsborste som rengör ansiktet 6x bättre än manuell rengöring.***i jämförelse med andra Braun-epilatorer
**i jämförelse med manuell rengöring med en rengöringsgel

Cookiemedgivande