Braun Series 3 3040s

Detta område ger konsumenter som du möjlighet att uttrycka sina egna åsikter och kommentarer. Bravardag garanterar inte riktigheten vad gäller påståenden eller produktpåståenden som görs häri, och stödjer inte heller några yttranden som omdömesgivaren ger. Vissa konsumenter som har lämnat omdömen kan ha fått gratisprov eller rabattkupong (i så fall framgår det under varje enskilt omdöme).
Ger en tät rakning
Skonsam mot huden
En behaglig och prisvärd rakning
Enkelt att använda
Betygsätt den!

Din recension har skickats. Det kommer att vara online inom de närmaste 72 timmarna.

Nära rakning. Perfekt hudkomfort. Snabbare än någonsin tidigare*

Trippelverkande skärsystem - tre separata, fristående skärelement anpassar sig till ansiktskonturerna och skär effektivt av både långa och korta hårstrån med varje drag.

MicroComb-teknik - fångar upp och leder in fler hårstrån i skärdelarna för enastående resultat på tredagarsskägg och minimalt med rakutslag.

SensoFoil™ - för en effektivt nära rakning Optimerat skärblad skär av hårstråna enklare. Och är enastående snäll mot huden.

Precisionsläge - med en enkel inställning skjuts ett av skärbladen in tillfälligt för en precis och perfekt rakning. Detta är extra praktiskt vid rakning av svåråtkomliga områden som under käklinjen och näsan.

Braun Series 3 3040s är specialdesignad för användning i duschen och med skum. Tack vare dess helt förslutna hölje (IPX7-testat, nedsänkning upp till 1 m), är den 100 % vattensäker och kan även sköljas under rinnande vatten för enkel rengöring.

Detta finns i förpackningen
• Series 3 3040s (svart/eloxalblå)
• Rengöringsborste
• SmartPlug
• Skyddskåpa

* ämfört med tidigare Braun Series 3, på tredagarsskägg.

Nu kan du gå vidare och skriva din omdöme

En behaglig och prisvärd rakning
Enkelt att använda
Ger en tät rakning
Skonsam mot huden

0/500 tecken - min.50 tecken.

Skulle du rekommendera den här produkten till en vän?

Fick du produkten som ett gratisprov eller till ett rabatterat pris?

Cookiemedgivande