Braun 790CC

Braun 790CC ingår i Brauns Series 7 och är en avancerad rakapparat med sonisk teknologi och OptiFoil för hudnära och personlig rakning. 10 000 mikrovibrationer läser av ditt ansikte och anpassar sig efter densiteten i din skäggväxt - rakning blir inte mer effektiv och precis än så här!


ActiveLift
hjälper dig att fånga upp de platt liggande strån som annars kan vara svåra att nå, OptiFoil är Brauns mest avancerade skärblad med ergonomiskt utformade hål i olika storlek som upptäcker och skär av hårstrån närmare huden än någonsin tidigare. Fully Flexible Shaving-systemets rörliga rakhuvud garanterar maximal anpassningsförmåga efter ansiktets konturer.


Personlig hastighetsinställning där du kan välja den hastighet som bäst passar dina behov. Series 7 precisionstrimmer för långa strån har den bästa skärprestandan bland alla premiumrakapparater.


Med rakapparaten följer även en rengöringsstation, ett Clean and Renew System, som är utrustad med världens första alkoholbaserade 4-stegs rengöringssystem: med ett enkelt knapptryck rengörs, smörjs, torkas och laddas rakapparaten automatiskt så att den blir som ny varje dag.


Speciellt för just Braun 790 är att rengöringssystemet även innefattar FastClean, rengöring på endast 25 sekunder, och den har även en LCD-display med exakt visning av laddnings-, batteri- och detaljerad hygienstatus. Cookiemedgivande