braun-5070cc-480x480

Braun 5070CC

Välj Braun 5070CC för en nära, skonsam rakning varje dag. Den uppladdningsbara rakapparaten är utrustad med FlexMotion-teknik som anpassar sig bättre till huden och reducerar hur hårt du måste trycka på huden, vilket ger bättre resultat och mindre hudirritation. Den har också en PowerDrive med 20% mer motorprestanda än tidigare modeller som ger dig effektiv rakning även av tätare skäggväxt med färre tag.


Med MacroMotion, ett rörligt rakhuvud som enkelt följer din huds konturer för en nära och noggrann rakning. Det patenterade UltraActiveLift tar hand om de allra envisaste håren i nacken och på hakan, en unik vibrerande trimmer lyfter och rakar hårstrån i färre drag. CrossHair ger oslagbar närhet och fångar upp riktigt svåråtkomliga hårstrån, både de riktigt korta och de som växer i olika riktningar.


Enkel rengöring under rinnande vatten. Hudvänlig precisionstrimmer, perfekt för skägg, mustasch och polisonger. Upp till 45 minuters sladdlös rakning.


Med rakapparaten följer även en rengöringsstation, Clean & Charge, som är utrustad med världens första alkoholbaserade 3-stegs rengöringssystem: med ett enkelt knapptryck rengörs, smörjs och laddas rakapparaten.  Cookiemedgivande