Tips på hur du gör vintern extra mysig

Till dig från Venus
0
Känner du hur ditt humör sjunker i takt med temperaturen? Läs vidare för att ta redo på hur man håller humöret på topp vintern igenom.
Se3-440084-1-size-detail

Se till att ta dig ut

Det må vara kallt, men att ta en promenad och tanka lite frisk luft gör underverk för ens humör. Klä bara på dig ordentligt så tänker du knappt på snö och slask.

Tanka-1-size-detail

Tanka kroppen med bra bränsle

På vintern vill man gärna äta något riktigt smarrigt, men man behöver inte trycka i sig tårta (även om det är bra också, i lagom mängd). Försök istället att äta något som ger näring åt både kropp och själ - kanske en varm skål gröt, eller hemlagad soppa?

Ta-hand-1-size-detail

Ta hand om benen även på vintern

Hela sommaren har du haft släta och lena ben, men på vintern har man ju ändå tjocka strumpbyxor på sig, så vem orkar bry sig? Tänk om. Sanningen är att de allra flesta mår mycket bättre när de tar hand om sig själva. Med en rakhyvel från Venus, som till exempel Embrace eller Venus och Olay är det lätt gjort!

PROJ013395_06_Social_Life-1-size-detail

Rör på dig

Det är bevisat att fysisk träning är en riktig humörhöjare - ännu bättre är det att kombinera träning med att vara utomhus!

PROJ013395_07_Wrap_Your_Skin-1-size-detail

Håll igång ditt sociala liv

Under de mörka vintermånaderna är det lätt hänt att man fastnar i soffan med ett avsnitt (eller fem) av någon tv-serie. Och det kan ju så klart vara mysigt. Men det är viktigt att träffa sina vänner och sin familj också. Det kanske känns som ett projekt, men när ni väl ses kommer du vara glad att du hörde av dig!

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande