Sommarens bästa skönhetsprodukter

DesktopImage
0
När du hoppar mellan sociala event och strandhäng är det viktigt att du har skönhetsprodukter som inte kräver allt för mycket av din tid, och som gör att du ser sund, avkopplad och strålande ut.

Från ditt leende till ditt hår - de här skönhetsprodukterna är välbevarade hemligheter som ger dig den bästa grunden till en sommar full av självförtroende ...

Säg cheese!

Sommaren är som upplagd för att ta massor av foton. Och det enklaste sättet för att få ett vackert och friskt leende utan för mycket jobb är en eltandborste.

Oral-B Genius Pro 8000 laddningsbara tandborste har ett roterande runt borsthuvud som avlägsnar upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste. Rekommenderas av tandläkare.

Dessutom kan du koppla den till en app via Bluetooth i din smartphone för feedback i realtid på din borstningsteknik. Tandborsten ligger i ett praktiskt resefodral som laddar den och din telefon med ett enda uttag - därmed en sak mindre att packa!

För den som önskar silkeslena ben

Visst är det underbart att flyta runt i en pool eller vid strandkanten? Men all den tid många lägger på sin kropp innan brukar inte vara lika underbar.

För den som önskar silkeslena ben oavsett var i världen du befinner dig, så är Venus Snap ett viktigt resesällskap. Denna bärbara rakhyvel förvaras enkelt i resväskan och ger dig silkeslena ben tack vare sin 5-blads Embrace-teknologi.

Essentiell hårvård

En värmebölja kan torka ut ditt hår och hårbotten varför det kan behöva boostas med extra fukt. Speciellt på sommaren när din hårbotten kan kännas mera torr och känslig, är det viktigt att på ett skonsamt och milt sätt ta bort samt förebygga mjäll med regelbunden användning av Head & Shoulders nya Repair & Care schampo. Med sin speciella 3 Action Formula rengör, skyddar och återfuktar detta schampo ditt hår och din hårbotten.

Vilka skönhetprodukter åker alltid ner i din resväska? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande