Hur du rockar skol-loppet

Hur du rockar skol-loppet

0
Vill du se bra ut vid skolans marathon? Inga problem: dessa idéer kommer få dig att se vass ut och känna dig skarp – även om du använder träningskläder direkt från tvättkorgen.

Saker har förändrats för pappor. Visst finns det fortfarande några dinosaurier där ute, men nuförtiden är alla - från kändisar till dina kamrater – helt med på att vara en aktiv och allvarlig förälder. Oavsett om du släpper ungarna vid skolan, plockar upp dem eller gör det mesta, kan ett skol-maraton vara stressande nog, utan att behöva oroa dig för om du slår dina motståndare.

Men om du har dina basics avklarade kan du ha på dig nästan vad som helst och fortfarande se cool ut som. Det är inte förgäves att ta hand om dig själv - det är viktigt (och det gör livet mycket trevligare för de andra i ditt hem också!). Så tänk bort från dina kläder och få groomingen rätt i stället, med fyra grundläggande regler som gör grooming snabbt, enkelt och perfekt för en grym pappa.

1. Buff up your barnet

Först av allt, ditt hår. Om du är stolt över din ”korta sidor och baktill”-frisyr rockstar frisyr använder du förmodligen mycket produkter, så det är väldigt viktigt att tvätta bort eventuella rester. Byt till produktalternativ med naturliga men effektiva ingredienser, för vad ditt hår behöver: Att hålla det starkt, rent och tjockt.

Även om du knappt har håret kvar, måste du ta hand om din hjässa och det hår du har – det är inte mycket som är tristare än ett regn av mjäll på dina axlar. Det finns en anledning till att Head & Shoulders 2in1 for Men är en go-to-lösning för många män med torr hårbotten. Testa den!

2. Smooth out your skin

Lyssna nu, återfuktningskräm är för alla. Om du inte har upptäckt det än, var har du varit? Korrekt hudvård handlar inte bara om åldrande, det handlar om att du känner dig bekvämare, speciellt om du rakar varje dag.

Du kanske vill experimentera med några ansiktstvåler, men om du inte har en riktigt torr hud, kommer en vanlig skum-baserad rengörare att göra jobbet. Kontrollera sedan att du använder en fuktkräm med minst SPF15 för att skydda din hud mot UV-skador. Om du arbetar utomhus måste du skydda din hud året runt med en starkare solkräm - SPF30 åtminstone.

En gång i veckan, skrubba dig för att hjälpa dig att få en bekvämare rakning, minska inåtväxande hår och få en ljusare hud. Du kanske vill använda en daglig scrub före rakning, om du har särskilt stark tillväxt.

Om du har fet hud och mycket synliga porer, kanske du vill titta på en toner också, men det är egentligen inte nödvändigt för de flesta hudtyper.

3. Hantera stubbet

Beslutsfattandedags. Är du renrakad och len, extremt skäggig eller nånstans mittemellan? Oavsett var det är måste du se till att SKÖTA OM det.

Om du gillar att visa upp din käklinje med en renrakad käke, vill du ha en rakhyvel som kommer åt alla delar av ansiktet men samtidigt skapar så lite friktion som möjligt – exempelvis Gillette Fusion ProGlide Power, som har anti-friktionsblad och FlexBall teknologi. Lägg där till en ProGlide Shaving Gel för att minska irritation och hålla din hy fräsch.

Oavsett om du har ett getskägg att ta hand om eller en stor mustach, att trimma den något kommer att ta dig från oskötsam till stilig i några sekunder. Testa Braun Beard Trimmer BT5050 som har 25 inställningar, så oavsett din skäggväxt kommer du kunna se perfekt ut med minimal anstängning.
TIPS: om du ska testa en ny stil, hitta en tutorial online som ser till att du sätter tekniken innan du testar.

4. Polera ditt skinande leende

Nåväl självklart vet du hur viktigt detta är. Det är inte mycket som är mer tilltalande än ett fräscht, rent leende. Men rengör du lika bra som du kan? En elektrisk tandborste är mycket effektivare än en manuell en - och känns också fantastisk. Om du gillar prylar, testa då Oral-B Genius 9000 som är värdlens första med Position Detection technology, så den kan se till att du får rent bakom varje tand. Och med en tandläkarlikt rundat borsthuvud kan den revolutionera din borstning.

Testa även den med Oral-B Pro-Expert för inriktat skydd mot de områden en tandläkare oftast undersöker:: hål, plack, problem med tandköttet, känslighet, fläckar, dålig andedräkt och emaljosion

Har du testat några av produkterna i denna artikel? Dela dina åsikter med oss genom att lämna en recension eller kommentar nedan. Och varför inte upptäcka mer innehåll för pappor?

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande