Fem multi-tasking skonhetshacks

Fem multi-tasking skonhetshacks

0
Att se fantastisk ut är tidskrävande. Vi visar hur du kan halvera din tid du lägger på det. 

Som en upptagen förälder kan morgnar vara kaotiska nog när du försöker få i barnen frukost. Det sista du vill tänka på är att sminka dig i ansiktet också. Och det är inte bara morgonrutinen där det skulle vara på sin plats att effektivisera.

Det veckovisa och månatliga underhållet kan vara lika tidskrävande. Vaxning, exfoliering, rengöring, färgning - ibland kan det kännas oändligt. Och medan det skulle vara kul att spendera hela helgen på att pendla mellan spa och salonger för att vaxa dina ben och få bort ditt hår, är det verkligheten inte alltid att tid och pengar räcker till.

Den goda nyheten är att det finns sätt att förenkla din skönhetsrutin och spara tid med våra praktiska hacks...

1. Färga på

Att färga håret hemma är en skänk från ovan när det inte finns tid på salongen, oavsett om det beror på tid eller pengar (eller båda). Plus, medan du väntar på att färgen ska sätta sig  kan du unna dig själv en manikyr och pedikyr.

Hallå där - perfekt färg från topp till tå

2. Sätt skönhet över skönhetssömnen

Vi vet alla hur viktigt det är att få en god natts sömn, och inte bara för att vakna upp utvilad betyder att du förmodligen behöver använda färre produkter när du gör din morgonrutin. Många skönhetsprodukter är mer effektiva om du använder dem över natten, eftersom de får längre tid att arbeta med sin magi och kan tränga in bättre. Du kan stapla på dessa produkter innan du lägger dig för att verkligen skörda fördelarna.

Smörj en fet nattkräm i ansiktet,och nacken; använd en fotfil för att ta bort hård hud, smörj sedan fötterna med en rik fuktkräm och sätt på några gamla strumpor - du kommer att vakna med supermjuk hud. Och för ditt hår, värm lite kokosnötolja i dina handflator och applicera det på håret innan du lägger dig till en frodig återfuktning över natten.

3. Avslutande touch

Dubbelverkande produkter är din vän när det gäller att effektivisera din morgonrutin. Från klumpiga färgpinnar som kommer att fungera på läppar, kinder och ögon, till CC-krämer som fuktar och nyanser samtidigt, finns det många alternativ på marknaden.

Och då finns det de produkter som inte gör en stor sak om att de kan göra mer än en sak. Ett snabbt dubbelarbete är att applicera lite mer handkräm än vad du behöver, och använd sedan överskottet som en efterbehandlingskräm för hår för att släta ut.

4. Dofterna

Parfym kan vara dyrt, så att sparaya det slumpmässigt kan vara lite slöseri, speciellt om du begår kardinalsynden att gnugga dina handleder ihop efter att du har sprutat dem (detta kan bryta ner molekylerna i oljorna, vilket förändrar doften helt).

I stället spraya parfym på din hårborste och borsta genom ditt hår. Inte bara kommer du att kamma ditt hår och din doft i ett, men det kan också göra att doften håller längre. Håret är mer poröst än huden, så det kan hålla doften mer effektivt eftersom det avdunstar långsammare.

5. Kraftfulla verktyg

Ett multi-verktyg är ett perfekt sätt att spara tid och pengar, och Braun FaceSpa är ett smart verktyg som leverar upp till sex stycken skönhetsbehandlingar I ett enda verktyg.

För det första är det en epilator som kommer att lämna ditt ansikte ludd-fritt på sekunder, till och med avlägsna hår som är fyra gånger kortare än vax kan fånga. Sedan för djupporrengöring är ansiktsrengöringsborstfästet upp till sex gånger effektivare än att använda en manuell ansiktsvättning enbart och är perfekt för daglig användning.

En ytterligare vitaliseringsplatta ger en mild massage för att stimulera huden och öka blodcirkulationen. Används varje vecka med serum för en mild sköljningseffekt, du kommer att se mjukare hud inom tre veckor.

Det finns även en skönhetssvamp som kommer med, denna kan du använda för att applicera din fuktkräm och foundation. Kombinera allt detta och du sparar mycket tid på lång sikt, med naturligt felfri hud.

Hur sparar du tid när det gäller din skönhetsrutin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande