Dissa de täckande strumpbyxorna: få perfekta partyben i vinter 

DesktopImage
0
Dissa de pålitliga svarta strumpbyxorna och våga gå barbent i vinter –så här får du huden att se strålande ut.

Svarta täckande strumpbyxor - den ständiga räddaren i nöden. De håller kylan ute, ser bra ut med stövlar och täcker bra de dagar då du inte har hunnit raka benen.

Men när du ska fixa stilen till festen duger de inte. Du vill ha en slät och glamorös look som inte täcker benen - utan som istället visar upp dem.

När du bär tunna strumpbyxor eller väljer den ultratrendiga (och extra modiga) barbenta vinterlooken kan du dock inte gömma dig. Så om du vill försäkra dig om att benen ser så bra ut som möjligt när du ska ge dig ut på stan, prova dessa tips.


Exfoliering

Om du har haft benen inpackade i kläder behöver du ge dem lite omsorg innan du visar upp dem för världen. Exfoliering behövs för att ge huden ett hälsosamt, strålande utseende och förbereda inför rakning.

Du kan göra en egen skrubbkräm genom att blanda salt och olja (olivolja eller kokosolja fungerar bra) med lite eterisk olja för att få den att kännas lite lyxigare. Var extra noggrann med att skrubba knäna, eftersom det lätt byggs upp ett tjockare lager döda hudceller där.


Få supermjuka ben

Som tur är kan du få superlena ben snabbt och (nästan) utan ansträngning med Venus. Prova Venus Swirl, som enkelt glider över dina naturliga kurvor tack vare den unika flexiball-tekniken. Det är inga problem att nå svåråtkomliga partier, utan du får snabbt ett silkeslent resultat.


Återfukta

Vinter betyder torr luft. Så om benen utsätts för ännu mer påverkan finns det en risk för att de förlorar fukt i den kalla blåsten.


Du kan skydda benen och förhindra torr och flagande hud genom att smörja in dem med en närande kräm över natten. Då får den gott om tid på sig att sjunka in och du vaknar med mjukare och slätare ben.


Boka in en pedikyr

Om du har packat in dig i tjocka strumpbyxor och strumpor sedan slutet av sommaren kanske du inte har ägnat fötterna så mycket uppmärksamhet. Du ser dem ju inte. Så varför inte skämma bort dig med en pedikyr också? Även om du inte ska ha på dig skor med öppen tå (brr) kommer det att kännas härligt och minska risken för att du har hål på de där släta, tunna strumpbyxorna.

Hur får du benen att se så bra ut som möjligt i vinter? Dela med dig av dina bästa tips i kommentarsfältet nedan.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande