Var inte rädd för vitt!

Var inte rädd för vitt!

Enkelt, rent, tidlöst och evigt. Vitt har alltid spelat en viktig roll i modebranschen. Oavsett om du bär vitt en vanlig dag på jobbet eller vid ett särskilt tillfälle kan det vara ett utmärkt val som skapar en ursnygg look.


Även om du kanske tror att det är snabbt och enkelt att klä sig i vitt är det viktigt att tänka på att det är lätt att misslyckas med vitt om man inte följer vissa grundläggande regler.

De vita nyanserna

Det finns ett stort urval av färger som tillhör den vita kategorin. Grädde, äggskal, elfenben, navajovitt och vanilj är några exempel på färger som kan kallas vita. När du ser dem var och en för sig kan det vara lite svårt att se skillnaden, men den blir tydlig när du bär dem tillsammans. Glöm inte bort detaljerna! Blanda inte de olika nyanserna, eftersom det gör att färgens naturliga styrka, dess tydlighet och enkelhet, förminskas.

Vitt med andra grundfärger:

- Vitt med vitt: Om du bär två vita färger måste du vara uppmärksam på deras färgtoner. Försök alltid blanda vita färger med samma färgton.
- Vitt med svart: Nuförtiden är det mer ledigt att bära svart och vitt tillsammans än det var tidigare, men det är fortfarande mer elegant än att bära dessa färger med någon annan färg. Se till att dina kläder passar perfekt för tillfället, eftersom det enda som är värre än att vara för enkelt klädd är att vara överdrivet uppklädd.
- Vitt med rött/grönt: Denna kombination passar perfekt för informella tillfällen, men tänk på vilka delar som är vita. Din vita favorittopp kan exempelvis passa utmärkt med ett par röda eller gröna byxor, men inte lika bra med andra kläder. Om du väljer ett par vita byxor är det viktigt att vara noga med vilken typ av tyg det är och att helst inte välja en genomskinlig modell.

Tvättknep

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Undvik att tvätta dina vita kläder tillsammans med andra färger. Bibehåll de vita plaggens glans genom att tvätta och vårda dem skonsamt. Om materialet innehåller spets eller siden skyddar du plaggen bäst genom att tvätta dem i en tvättpåse. Om du använder dessa enkla tekniker kan du förhindra att dina vita kläder får en gulaktig nyans.

Vitt behöver omsorg

Vita kläder blir lättare smutsiga än andra färger och den minsta fläck kan förstöra din outfit. Om du ofta solar dig i ett solarium kan den brunbrända huden lämna spår på kläderna. Det samma gäller för en illa vald deodorant. Tänk på sådana saker när du bestämmer dig för att bära vita kläder.

De små detaljerna…

Kom ihåg att alltid avlägsna etiketter från vita tyger, eftersom de definitivt kommer att dra uppmärksamheten till sig om tyget är mycket tunt eller en aning genomskinligt. Det ser inte så trevligt ut.

Vita kläder säger att den som bär dem definitivt har förfinad smak, känsla för att omsorgsfullt välja rätt kläder samt en attityd som säger att stil är viktigt. Låt den vita färgens styrka göra sitt och behandla dessa kläder med särskild uppmärksamhet. Det lönar sig i längden.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!