Tvatta-fargade-klader

Tips för tvättning: Färgvård

Våren är den perfekta årstiden att visa upp sin mest färgstarka sida! Fram med pasteller och klara färger, mixa dem mer än gärna – det finns inga regler, endast din personliga stil och hur du vårdar dina kläder sätter gränserna!


Färger är alltid inne. Om du vill vara trendig, kan du alltid köpa upp dig på några plagg och accessoarer i Årets Kulörer, men du bör alltid vara dina favoritfärger trogen och ta väl hand om dem. De här kulörerna är dina favoriter av en anledning, du trivs i dem och oavsett regerande mode så är det mest tillfredsställande att klä sig i det som bäst reflekterar ens personlighet.

Oavsett vilken färg du bär, så är huvudregeln att du bör ta väl hand om dina färgstarka plagg. Om du tar behandlar dem bra, så kommer de framhäva det allra bästa hos dig. Så här gör du:

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Beställ hem ett gratis doseringsmått!

Endast en beställning per år

Valt varuprov
Avmarkera varuprov
Varuprov redan beställt
  • Läs alltid tvättinstruktionerna noga på kulörta kläder.
  • Sortera dem efter färg, separera ljust från mörkt, klart från urtvättat.
  • Lila, röda, orange och starkt gula kläder kan tvättas tillsammans, det kan också klara blå och gröna nyanser. Om du bara har ett plagg, överväg en enkel handtvätt om du inte har något passande att tvätta det tillsammans med.
  • Innan du lägger in kläderna i tvättmaskinen, kolla av plaggen efter särskilda fläckar som eventuellt behöver behandlas innan med fläckborttagningsmedel. Kolla in Ariels utbud av tvättmedel här!
  • Tvätta i kallt vatten.
  • Vänd dina helt nya färgglada plagg ut och in de första gångerna du tvättar dem. Se till att maskinen inte är överfull, tvätta dem på så milt program som möjligt.
  • Ta ur kläderna ur maskinen så fort programmet är klart, undvik att låta dem ligga, för då är det lätt hänt att plagg färgar av sig på ett annat.
  • Tumla helst inte färgglada kläder, då det får färgen att blekna snabbare. Dessutom jobbas eventuella fläckar som inte gått bort under tvätten lättare in i plagget under tumling.

Din starka personlighet förtjänar färger som kan matcha den! Här kan du ta en titt på vad Ariel har att erbjuda, där hittar du massor av produkter som hjälper dig att visa dina rätta färger!


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare