Sommarens 10 hetaste accessoarer

Sommarens 10 hetaste accessoarer

Vi listar sommarklassikerna som håller säsong efter säsong.


Sommaren är den perfekta tiden för att låta de tjocka, svarta plaggen och accessoarer med tungt läder i fokus att få en välförtjänt power nap. Nu när det äntligen är varmt och ljust så vill vi väl ha roligt, även med våra outfits..? Så fram med mönster, lätta material och lite mer vågade färgval! Inspireras i butikerna som just nu svämmar över av plagg, väskor, skor, skärp och kepsar med tydliga avtryck från kulturer runt hela världen.

De här tio accessoarerna är heta sommar efter sommar. Satsa på dyrt om du väljer en klassisk variant, kanske en lite billigare om du väljer något med mönster eller färg som andas tydlig sommar 2015.


Vintage solglasögon
Vi älskar värmen och den glada vibben som solens strålar ger, däremot kan vi gärna skippa själva UV-strålningen. Investera i ett par solglasögon med retro-look, kanske ett par som andas femtiotal med typisk kattöga-utformning eller härlig Top Gun-feeling med ett par klassiska pilotglasögon? Håll bara koll på att de du väljer har skydd för både UVB- och UVA-strålar.

Här kan du läsa mer om solskydd, hur du skyddar dig och varför det är så himla, himla viktigt.

Sneakers
Lätta sneakers är ett måste för om sommaren vill vi vara bekväma. Och sneakers har verkligen kommit in i de fina rummen, du kan kombinera med upprullade jeans på stan eller till den snygga kjolen när du hänger i baren på uteserveringen. Satsa på ett par med färg, jättesnyggt mot bara ben! Har du oönskad hårväxt på benen? Kolla in vår Lilla epilering-skola!

Bara fötter är inte att rekommendera till sneakers, även om det är väldigt snyggt. Fötter har en tendens att bli väldigt varma i sommarvärmen – för att undvika dålig lukt, investera i korta ankelstrumpor.

Klassiska espadrillos
Den spanska espadrillon, med eller utan platå, är en tidlös sommarsko. Funkar till allt, i vilken färg som helst. Till kjol, capribyxa, shorts eller jeans, den kan aldrig bli fel.

Maffiga halsband
Djärva och färgstarka halsband har dominerat det senaste året, och det funkar även i sommar. Precis som alla andra somrar. Investera i ett som funkar både till din mer urbana vardagslook som till kvällarnas grillfester.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Stora svängiga väskor
Låt din tunga läderväska få vila i garderoben över sommaren. Använd istället en lättare variant, med lång axelrem, som rymmer mycket och har en mer lös och ledig look. I sommar kommer du hitta många varianter med fransar, och det är ju en smaksak, men om du gillar sjuttiotalskänslan som smygit tillbaka det senaste året så är det definitivt den vägen du ska gå. Och gärna i mocka eller mönstrat tyg.

Solhatt
Alla är inte bekväma i hatt, och vi vill inte att du ska känna dig som att du ska på maskerad eller är på ett hemligt detektivuppdrag. Men! Solhattar kan vara hemskt snyggt, plus skyddar ditt ansikte, nacke och axlar från solen.

Klockan
Mobilen är inte enda stället som du kan kolla vad klockan är. Det är väldigt få som har vristklocka nu för tiden, jämfört med förr, och det är synd för det är ju så rackarns snyggt! Satsa på en oversize, gärna typiskt manlig modell, både praktiskt och tydliga modepoäng.

Regnskydd
Vi vill inte dra ner den goda stämningen, men det är ju så, det regnar faktiskt på sommaren. Investera i ett snyggt paraply eller tunn regnjacka, förhoppningsvis får du inte användning för det men bäst att vara på den säkra sidan!

Skydda innerlåren
Den tunna huden på insidan av dina lår är inte van vid att nötas vid varandra, och om sommaren drabbas många av besvär och sveda då huden protesterar efter så mycket tid utan tyg som separerar dem. Kolla på dina lokala butiker, de flesta stora kedjor har längre, nästan tajta shortsliknande trosmodeller som går en ner bit på låren. Du kan också köpa ett par vanliga strumpbyxor och helt enkelt klippa av benen! Billigt och praktiskt.

Glada fötter
Dina fötter är inte vana vid den massiva exponering de utsätts för under sommaren, och de behöver hjälp på vägen. De kan behöva en tripp till närmsta salong för en pedikyr, eller så kan du ta saken i egna händer – läs vår Lilla Pedikyr-skola.


Investera i någon eller några av dessa accessoarer, så behöver du inte tänka så mycket på mode i övrigt! Ett par sjyssta solglasögon och en snygg rymlig väska gör att du ser cool ut på direkten. Ha en bra sommar nu!

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare