Självkänsla och Lenor

Självkänsla och Lenor

På sommaren får vi uppleva utsökta smaker, extrema stormar, tunga skyfall, livfulla färger, kvalmiga eftermiddagar och strålande solsken. Alla dessa fenomen har sina egna men ändå typiska sommardofter: doften av mogna frukter, den uppfriskande doften efter ett lätt sommarregn och samt doften av träd som står i blom.


Även de svagaste dofterna kan påminna om upplevelser – det kan till och med vara en doft som du inte lade märke till vid tillfället.

Dofter förstärker sinnet, väcker minnen till liv och låter oss återuppleva händelser. De är kraftfulla sätt att ge uttryck för människors stil när det stämmer med personen och förstärker personligheten. Tappa aldrig bort just din doft när du väl har hittat den. Den kommer att ge uttryck för din självkänsla gentemot andra och förstärka din tro på dig själv – och detta sker på ett enkelt, naturligt och diskret sätt. Detta är grunden till dofternas naturliga krafter, som lätt kan försvinna vid överdriven användning.

Hur kan man använda dofter?

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Varma dagar har en omisskännlig doft som du kan inspireras av. (Det är därför som parfymmakare föreslår olika dofter för kalla och varma dagar.) Välj en doft som passar bäst för din kroppstemperatur. Om utomhustemperaturen är hög behöver du en frisk och mild doft som betonar din personlighet snarare än överdriver den. Parfym har större inverkan om den används avsiktligt och uppfattas omedvetet. Doften i dina kläder har exakt den effekt du behöver. Lenor har ett stort urval av dofter för alla personer och sinnesstämningar, som gör dina kläder mjuka och väldoftande, ökar din självkänsla samt ger dig energi och komfort hela dagen lång. Det har dessutom en egenskap som alla förväntar sig av en parfym – den imponerar andra. Kom dock ihåg att doften endast fungerar om den stämmer överens med din personlighet!

Även om du kanske inte gillar starka dofter tycker du antagligen om doften av nytvättade kläder på en torklina när du kommer in i tvättstugan… så visst vore det väl härligt att kunna ta denna doft med dig överallt och sprida lite fräschör?

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!