Receptet för en underbar natt och morgon!

Receptet för en underbar natt och morgon!

Sömnen ger oss vila, men den är också till för att vi ska ladda om. Så unna dig själv att njuta av rena lakan, stärka din kropp och ta vara på stunden för att vara utvilad inför den nya dagen. Så här fungerar det.


• Glöm inte bort att olika tyger känns på olika sätt mot kroppen. Om du omger huden med 100 % bomullstyg får du uppleva en god natts sömn och ett härligt uppvaknande. Tack vare materialets naturliga värme kan du räkna med ostörd vila.

• En löst sittande pyjamas är alltid det bästa alternativet. Den skyddar dig från att frysa och den sitter inte fast på kroppen varje gång du vänder dig i sängen.

• Ställ ett par mjuka morgontofflor bredvid sängen eller ta på dig ett par tjocka sockor. Det är viktigt att hålla fötterna varma, eftersom det påverkar kroppens värmeförnimmelser.

• Undvik att dricka starkt kaffe eller kalla drycker innan du går till sängs och direkt efter att du har vaknat. Grönt te har rikligt med naturliga aromer och vitaminer och ger ett lugnt uppvaknande. Använd honung i stället för socker eller artificiella sötningsmedel.

• Bädda med lakan av bomull eller ylle, eftersom de är naturliga material som ger kroppen den komfort den behöver.

• Tvätta dina lakan minst en gång varannan vecka! Om du sover med rena, fräscha lakan får du en mer effektiv sömn som gör dig redo för den nya dagen.

• Gör den behagliga känslan ännu större och använd Lenor som berikar din sömn. Lenor gör det bästa av dina nätter och morgnar och gör att dina kläder känns sköna mot huden.

Dina sinnen är vakna även om du sover. Låt den mjuka, varma sängen omge din kropp mjukt och varsamt. Lenor ger dig komfort med stor omsorg och diskreta dofter.

Denna artikel presenterades av Lenor.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!