Klä dig efter ditt humör

Klä dig efter ditt humör

Fastna inte i en tråkig rutin vad gäller färgerna på dina kläder. Klä dig i olika färger och nyanser utifrån ditt humör.


Ofta kan din klädstil säga något om din personlighet, På samma sätt avslöjar färgen på kläder, accessoarer och makeup vilket humör du är på. Lär dig vad olika färger signalerar – och visa ditt humör för dagen!

Grön

Eftersom grönt är naturens färg är det synonymt med växtkraft, dynamism, hälsa och renhet. Denna färg har rogivande egenskaper och ger lugn. Grönt är också hoppets färg. När ska du klä dig i grönt? När du mår toppen!

Blå

Påminner oss om vatten, himmel och hav, symboliserar lycka och framgång. Denna lugna färg eliminerar spänning, och mildrar och motverkar stress. När ska du klä dig i blått? När du känner dig lugn och harmonisk.

Orange

Denna varma färg representerar dynamik och energi. Det är en positiv, uppmuntrande och festlig färg. När ska du klä dig i orange? När du vill stoltsera med din lycka och ditt välmående.

Gul

Gul är färgen för vishet och fokus. På samma sätt som solen väcker jorden har den egenskapen att både uppmuntra och lugna. Gult är förknippat med strålglans, bärighet och dynamik. När ska du klä dig i gult? När du vill visa ditt glada humör och din livsglädje!

Röd

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Röd är lika med energi och eld. Makt och styrka associeras med rött, och färgen kan ibland vara lite provocerande, väcka lust, passion och kärlek. När ska du klä dig i rött? När du känner dig sexig, passionerad och optimistisk.

Vit

Vitt är färgen för fred, tillfredställelse och neutralitet. Det är också färgen för renhet och elegans. När ska du klä dig i vitt? När du känner dig lugn och rofylld.

Svart

Sorgens och alvarets färg. Svart väljs ofta av kvinnor för dess elegans och klassicism. Men den kan ibland också vara sträng och trist. När ska du klä dig i svart? När du är på mörkt eller mystiskt humör.

Tips!

Döm inte ut en färg bara för att du alltid trott att du inte passar i den. En ljusare eller mörkare nyans av t ex röd eller blå kan fungera och ta fram något i din hudton eller ditt hår. Vill du prova något nytt och annorlunda, låna en topp i en ny färg från en väninna, så slipper du göra ett riskfyllt köp.

Sophie Ekman

 

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan