5 Steg för att hitta den perfekta bh:n

5 Steg för att hitta den perfekta bh:n

Tycker du det är svårt att hitta en bh som sitter bra? Följ de här 5 stegen och hitta den ultimata modellen just för dig.


 1. Be om hjälp
Den gyllene regeln när du väljer ut bh är att ta professionell hjälp. Viktnedgång och graviditet följd av en amningsperiod kan förändra din byst och du kan behöva gå upp och ner i storlek, därför är det viktigt att du får hjälp med att mäta ditt bystmått varje gång du köper en ny bh. De flesta varuhus och underklädesbutiker erbjuder denna service kostnadsfritt.

2. Utgå från det största 
Det är inte ovanligt att bröstens storlek skiljer sig åt, det ena kan vara större än det andra. Den bästa lösningen är då att välja en bh som sitter bra på det större bröstet, annars kommer kupan och bygeln bara klämma åt och kännas obekväm på det bröstet.

3. Prova med rörelse
När du provar en bh, se till att du rör på dig för att känna efter hur den verkligen sitter.  Lyft armarna över huvudet, böj dig från sida till sida och luta dig framåt för att försäkra dig om att bh:n sitter som den ska. En bra bh ska sitta så bra att du ska kunna röra på dig under hela dagen utan att den åker upp eller att bh-banden åker ner över axlarna.

4. Prova med kläder
Prova alltid bh:n tillsammans med en t-shirt eller tröja, för att se hur den ser ut med kläder ovanpå. Det kan också vara bra tänka på att olika märkens storlekar kan variera. Köp därför aldrig en bh utan att ha provat den, även om den är märkt med din vanliga storlek.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

5. Tänk på syfte och funktion
Bh-modeller med mycket dekorationer kan lätt synas igenom kläderna. Dessa bör undvikas - hur söta de än är - om du nu inte är ute efter något sådant.


Av Jenny Jonasson

 

  Logga in för att kommentera

Tävla nu!
Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

"

Helt underbar och grym blöja! Passar alla tillfällen. Även att den blir full så blir de inte som ett kompakt paket under byxorna! Vi är jätte! Nöjda och har bytt till Pampers baby-dry

"

av panelmedlem
Nushkii

Pampers Baby-Dry Pants beskrivning

Pampers Baby-Dry Pants beskrivning

"

Håller med! Vi är väldigt nöjda med blöjan. Mjuk, smidig, torr och bra passform skulle jag absolut använda för att beskriva den.

"

av panelmedlem

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

"

Kul att se en sammanfattninga av alla ord som lämnats :-) Mjuk, bra passform och bekväm är mina favoriter! Har köpt dessa blöjor flera gånger under testets gång, är supernöjd med dom!!

"

av panelmedlem