6 tips för att göra fina Black Friday-fynd

6-tips-for-att-gora-fina-black-friday-fynd
0
Att hitta fynd, hålla uttråkade barn underhållna och 6 andra tips för hur du får ut det mesta av stora fyndardagen.

1. Planera

Innan du åker iväg, skriv en handlingslista och fundera på vilka affärer du vill besöka så att du inte behöver slösa energi på att kryssa fram och tillbaka genom stan.

2. Shoppa smart med barnen i släptåg

Sätt en gräns när du har små barn med dig. Lova att ni bara ska gå till ett bestämt antal butiker - fler än fem är nog svårt för små barn att orka med - och sedan gör ni något som de gillar (gå till parken och låta dem leka av sig till exempel). Se till att ta med ett par böcker eller leksaker så att de är sysselsatta medan ni står i kö också.

3. Undvik omklädningsrummet

Spara tid genom köpa saker utan att prova dem i affären. Du kan instället prova sakerna hemma, och bestämma vad du vill behålla där. På så sätt kan du också se hur nya klädesplagg ser ut matchade med de som redan finns i garderoben. Kolla vad butiken har för returpolicy innan du köper något, och se till att du har en månads öppet köp.

4. Läs det finstilta

Det är alltid värt att kolla upp om det är värt att köpa något nytt. Är det bara kemtvätt som gäller för den nya klänningen? Det kan bli dyrt. Står det `endast handtvätt´på byxorna som du skulle vilja ha på dig varje dag? Kanske inte så praktiskt. När du köper elektronik är det extra viktigt att kolla up vad som faktiskt ingår - måste till exempel extra kablar köpas till den nya TV:n?

5. Köp till bästa pris

Nuförtiden kan man spara pengar med hjälp av sin smartphone när man är ute och shoppar, genom att jämföra priser online och i butik. Om samma butik säljer någonting billigare online, se om det går att köpa och sedan hämta ut i butik. På så sätt får du online-priset, men slipper besväret att sitta hemma och vänta på leveransen.

6. Registrera dig på Bra Vardag för att få koll på fynden först!

Hos Bra Vardag hittar du massor av specialerbjudanden, smarta tips och kuponger. Till Black Friday har ett av dina favoritmärken ett erbjudande på gång: Missa inte chansen att göra en superdeal, klicka här nu

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande