6 tips på en bra Black Friday

6-tips-for-att-gora-fina-black-friday-fynd
0
Att hitta fynd, hålla uttråkade barn underhållna och 6 andra tips för hur du får ut det mesta av stora fyndardagen.

1. Planera

Innan du lämnar, tänk igenom vilka butiker du vill besöka och skriv ner vad du vill göra så du slipper åka fram och tillbaka genom stan.

2. Shoppa smart med barnen i släptåg

Sätt en gräns när du har små barn med dig. Lova att du endast ska besöka ett visst antal butiker – fler än fem är svårt för barn att stå ut med – och gör sedan något dina barn uppskattar (gå till lekplatsen för att leka till exempel). Se till att ta med dig ett antal böcker eller leksaker så att de håller sig på bra humör när du står i kö.

3. Undvik omklädningsrummet

Spara tid genom att köpa saker utan att testa dom i butiken. Istället, testa sakerna hemma och bestäm vad du vill behålla där. På detta sätt kan du även se hur dina nya plagg passar tillsammans med din redan befintliga garderob. Ta reda på vad butiken har för retur-policy före du handlar och se till att lämna tillbaka eventuella felköp när du ändå har vägarna förbi butiken.

4. Läs det finstilta

Det är alltid värt att undersöka om det verkligen är värt att köpa nytt. Är det bara kemtvätt som den nya klänningen tål? Det kan bli dyrt. Står det “endast handtvätt” på på byxorna du troligtvis kommer vilja använda varje dag? Kanske inte så praktiskt. När du köper elektronik är det extra viktigt att undersöka vad som faktiskt ingår - till exempel, måste du köpa en extra kabel till din nya TV?

5. Köp till bästa pris

Nu för tiden kan du spara pengar genom att använda din telefon när du handlar genom att jämföra priser online med priser i butik. Om samma butik säljer något billigare online fråga om det är möjligt att få samma pris eller om det går bra att beställa varan online men plocka upp den I butiken. På så sätt får du online-priset, men slipper sitta hemma och vänta på leveransen.

6. Registrera dig på Bra Vardag för att få koll på fynden först!

På Bravardag kommer du hitta många extraerbjudande, smarta tips och kuponger, och genom att registrera dig som användare kommer du få reda på alla nyheter före alla andra. I år erbjuder vi rabatter på Oral-B Genius 8600, en supersmart elektrisk tandborste som ger dig vitare tänder från dag ett. För att göra detta ännu bätte, så sammarbetar vi med Elgiganten för att erbjuda en värdecheck på upp till 400kr när du köper en elektrisk eltandborste från Oral-B för 890kr eller mer.

Ta reda på mer här.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande