Skönhetsguide: så fixar du bikinilinjen

Skönhetsguide: så fixar du bikinilinjen

0
Alla vill ha en perfekt bikinilinje när det är bikinisäsong, men att få till trimningen är inte lätt. Vi har tipsen för perfekt resultat.

Hemligheten stavas peeling

Innan du påbörjar processen med att avlägsna hår är det viktigt att använda peelingprodukter dagligen. Massera försiktigt in peelingprodukten längs bikinilinjen med fingrarna eller med en loofahsvamp. På så vis undviker du inåtväxande hårstrån och knottror samtidigt som du avlägsnar döda hudceller. Det gör det lättare att avlägsna hår senare och minskar risken för hudirritation efter att du rakat eller vaxat dig.

Vilken hårborttagningsmetod passar mig?

Om du har känslig hud och vill undvika rakhyvlar kan du testa Brauns epilator Silk-épil, som är framtagen för att ta bort även de kortaste stråna. Det är lite smärtsammare än att använda en rakhyvel, men din silkeslena bikinilinje som är stubbfri i upp till fyra veckor kan vara värd den tillfälliga smärtan. För att inte tala om hur självsäker och snygg du känner dig efteråt. Se till att huden är helt torr och oljefri innan du startar epilatorn för bästa resultat. Rör alltid epilatorn mot dig, det vill säga mot hårets växtriktning.

Epilering i duschen

För den som vill använda epilatorn i duschen för extra bekvämlighet och skönare känsla passar Brauns epilator Silk-épil 7. Den är speciellt framtagen för att kunna användas både i dusch och badkar, och trimmar effektivt din bilkinilinje eftersom huden är mer avslappnad i varmt vatten. Mjuka upp kroppen i varmt vatten i 5 minuter innan du börjar epilera, så fångar epilatorn lättare upp stråna.

Om du vill avlägsna oönskade hårstrån längs med bikinilinjen så noggrant som möjligt är Brauns epilator Silk-épil Bikini Styler valet för dig. Epilatorns smidiga huvud gör att du kommer närmare och får till rätt form snabbt och utan att irritera huden. Om du känner dig kreativ kan du till och med skapa mönster. Hjärtan, stjärnor eller en vanlig rand - bara fantasin sätter gränserna!

Fler lästips:
Frågor och svar om hud- och hårvård
Ge din hud en nystart

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande