Säg hej då till kroppshår – för alltid

Till dig från Braun
DesktopImage
0
Hårborttagning kan var tidsödande, men du skulle kunna slippa stickig utväxt för gott - och det bekvämt hemma.

Att ta bort oönskat hår som växer där man inte vill ha det är rätt jobbigt.

Gör man en snabbrakning i duschen kan man få skärsår och irriterad hud, plus att hårstråna växer ut igen på nolltid. Och går man och låter vaxa sig på salong är man borta minst en timme och får ett stort hål i plånboken.

Men det finns ett alternativ om du vill få bort all oönskad hårväxt. IPL (intensivt pulserande ljus) är en metod för att minska de synliga hårstråna, som på sikt kan utrota dem permanent. Och du kan göra det hemma med kompakta Braun Silk-expert IPL.

Så om du vill gå förbi vaxsalongen och bara vinka in, ska du fortsätta läsa här...

Vad är IPL?

IPL arbetar genom att skicka ut ljus in i huden. Det träffar pigmentet i hårstrået och omvandlas till värme som förstör cellerna som bildar hårstrået.

Hur snabbt fungerar det?

När du börjar använda Braun IPL bör du behandla området en gång i veckan i fyra till tolv veckor. Därefter använder du den vid behov.

Du behöver raka dig före användningen, men den goda nyheten är att du inte behöver vänta på lagom utväxt, som man måste vid vaxning. Du kan vara silkeslen jämnt.

Sedan, efter en period av upprepad användning, kommer håret att synligt minska och sluta växa ut igen.

En Braun-undersökning visade att 94 % kvinnor upplevde märkbara resultat efter bara tre månader, och 89 % kvinnor sa att det även ett år efter sista behandlingen fanns en märkbar minskning av synligt hår.

Kan man använda den överallt?

Huden på din kropp varierar i textur, så det gör troligen dina hårstrån också. Hårstråna är till exempel ofta mörkare och grövre runt bikinilinjen.

Det innebär att IPL kan behöva anpassas efter var på kroppen den används.
Braun Silk-expert IPL är den enda IPL som har SensoAdaptTM, en smart teknik som kontinuerligt läser av din hudton och anpassar ljusintensiteten efter det. Det gör den säkrare och effektivare i att avlägsna hårväxt på olika ställen på kroppen.

Så du kan använda Braun Silk-expert IPL överallt där du har oönskad hårväxt. Den kan användas på större områden, som ett ben eller en arm på cirka åtta minuter. Eller på mindre, mer känsliga ställen som underarmar och bikinilinje.

Du kan också använda den för att ta bort oönskat ansiktshår runt hakan, käklinjen, överläppen och pannan.

Gör det ont?

Lite. Braun Silk-expert IPL strålar ut ett varmt ljus och obehaget är minimalt.

IPL fungerar bara vid full kontakt med huden, med det finns skonsam och extra-skonsam inställning för förstagångsanvändare och för känsliga ställen.

Så om du vill ha supersläta ben hela året kan IPL vara det du söker.

Har du använt Braun Silk-expert IPL? Berätta vad du tycker i kommentardelen nedan eller på vår sida med produkter och recensioner.

 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande