Så lägger du en snygg och naturlig makeup på fem minuter

DesktopImage
0
Alla kvinnor vill vakna upp med fantastisk hy, men om man inte har fötts med supergener kan man behöva lite hjälp på vägen för att få till en glittrande, fräsch look. Med rätt morgonrutiner kan du också få huden att skimra.

Vill du också se ut som om du precis kom hem från en solsemester? Du behöver faktiskt inte åka någonstans, det enda du behöver är:

Ansiktstvätt

Toner

Fuktåtergivande ansiktskräm

Ögonkräm

Foundation

Highlighter

 

Steg ett: Rengör ansiktet. Skölj ansiktet med ljummet vatten och tvätta med en liten klick ansiktstvätt. Massera in ansiktstvätten i uppåtgående rörelser. Skölj och klappa huden torr.Steg två: Fukta en bomullsrondell med lite toner och stryk över ansiktet i uppåtgående rörelser. Det bästa är att använda produkter från samma produktserier.

 

Steg tre: Dutta in lite ögonkräm under ögonen. Det får den ömtåliga huden kring ögonen att se klarare och spänstigare ut. Börja längst in vid näsan och stryk försiktigt utåt.

Steg fyra: Nu är det dags att återfukta huden. Klicka ut fem klickar ansiktskräm på pannan, kinderna, näsan och på hakan, och massera in krämen tills den absorberats helt. Se upp så att du inte använder för mycket, du vill inte att huden ska ge ett fett intryck.

Steg fem: Dutta lite foundation på olika delar av ansiktet, precis som med ansiktskrämen. Vi älskar 3-in-1 foundations, som fungerar som primer, foundation och concealer i ett. Massera med fingrarna så att produkten täcker hela ansiktet.

 

Steg sex: Plocka fram en highlighter för att få till den där sommarkänslan. Produkten appliceras där solljuset träffar ditt ansikte, det vill säga på kindbenen, näsryggen och under ögonbrynen. Använd fingrarna för att massera in produkten.

 

Svårare än så är det inte! Din hy skimrar och du behövde inte ens lämna huset.


Fler lästips:
Oj, min andedräkt luktar illa
Lilla läppstiftsskolan
Tänk på hur du doftar, andra gör det

 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande