Så får du bort irriterande hårväxt i ansiktet

DesktopImage
0
Trött på att vaxa eller använda krämer för att få bort oönskat ludd i ansiktet? Det finns ett snabbt och skonsamt alternativ som du kan fixa själv hemma.

En del kämpar med oönskad hårväxt i ansiktet hela livet. Andra upplever att det helt plötsligt dyker upp strån när de blir äldre, eller efter den hormonella bergochdalbana som en graviditet är.

Oavsett vilket, om du är en av dem som kämpar med oönskad hårväxt i ansiktet så är du inte ensam. Miljontals kvinnor har samma problem.

Att vaxa är smärtsamt, håret växer snabbt ut igen efter att man har använt hårborttagningskräm och elektrolys tar både tid och kostar mycket.

Men nu finns ett alternativ: Braun FaceSpa 851V, en elegant apparat som får plats i handväskan, som snabbt och enkelt tar bort oönskad hårväxt samtidigt som den tar hand om huden.

Så fungerar FaceSpa

Epilatorhuvudet är extra smalt för att ge exakt kontroll, vilket gör att du kan forma ögonbrynen som du vill, såväl som få bort mustaschen.

Tio mikroöppningar fångar in och avlägsnar skonsamt även de finaste hårstråna, som kan vara så korta som 0,02 mm. Det innebär att FaceSpa kan ta bort hårstrån som vaxning inte klarar av, för en len look som varar längre.

Med 200 skonsamma pincettrörelser per sekund är den långt mycket snabbare och noggrannare än en vanlig pincett.

Eftersom håren avlägsnas med rötterna, till skillnad från till exempel hårborttagning med krämer, får du len och hårlös hud i upp till fyra veckor.

Som en liten ansiktsbehandling...

Det finns en anledning till att ordet 'Spa' finns med i apparatens namn. Med FaceSpa får du inte bara bort oönskat hår: det är också världens första apparat som också epilerar, rengör och föryngrar huden samtidigt.

För rengöring varje dag finns det en borste, som rör sig med hundratals mikrooscillationer, som är sex gånger bättre på att avlägsna smink och orenheter än manuell rengöring. Borsten exfolierar också huden så att den får tillbaka sin naturliga glöd.

En unik hudupplivande dyna ger ansiktet en mjuk massage som stimulerar blodcirkulationen för en frisk look. Det får huden att se slätare och yngre ut, redan efter tre behandlingar.

Som om inte det vore nog så kommer den med en liten väska att bära den i, och en upplyst spegel du kan beundra din lena, släta hy i när du är på språng.

Har du erfarenhet av oönskad hårväxt i ansiktet? Berätta mer i kommentarerna nedan.

 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande