Letar du efter den bästa epilatorn?

Till dig från Braun
DesktopImage
0
Du kan sluta leta nu, för Braun har skapat sin bästa epilator någonsin! Kolla in Brauns Silk-épil 9-serie här.

Den stora fördelen med epilering är att du får ett silkeslent resultat i kombination med att du behöver göra det så sällan. Med en epilator så tar du bort hårstrået ända från hårsäcken, med en rakhyvel kapar du hårstrået på hudnivå - det är enkel matematik att räkna ut att det rakade hårstrået återvänder som stubb på mycket kortare tid. För att hålla dina ben mjuka och släta behöver du bara epilera dina ben ungefär var fjärde vecka, du både spar tid och får ett förstklassigt resultat - win win!

De flesta epilatorer ute på marknaden gör i stort sett det de ska, dvs de tar bort håren på din kropp. Så långt, så gott. Men det finns alltid utrymme för förbättring och innovation, och med Silk-épil 9-serien har Braun överträffat sig själva. Släta, mjuka och lena ben på färre sekunder än någonsin.

Amerikanska filmstjärnan Jessica Alba är Braun Silk-épils ansikte utåt, och hon säger så här: "Jag är ett stort fan av Brauns nya Silk-épil 9 för den ger mig kontroll över min egen skönhetsregim. Mjuk, len hud är grunden för min look varje dag! Oavsett om jag bär en extravagant festklänning på en premiär, en söt vardagsklänning eller bara hänger runt på stranden med min familj, med Silk-épil 9 så ser min hud alltid lika bra ut som jag mår inuti!".

Silk-épil 9-serien är Brauns hittills bästa epilatorer. Så vad är det som gör dem så bra?

- 40% bredare huvud än tidigare. Det gör att du täcker mer yta och får bort mer hår med varje drag du gör. Effektiv och snabb, du spar dyrbar tid!

- MicroGrip-teknik. Tekniken är förbättrad och uppdaterad, och det märks på resultatet: med en Silk-épil 9-epilator får du bort de allra tunnaste, kortaste hårstrån (0,5 mm!) som inte ens vax vanligtvis rår på. Det fixar Silk-épil 9 på ett litet kick!

- Använd när och var du vill. Föredrar du att epilera i duschen eller badet? Eller sittandes på en stol i badrummet eller ute i trädgården? Inga problem, med Silk-épil kan du epilera exakt var som helst - den är både sladdlös och vattentät.

- Högfrekvent massage. Medan du arbetar med epilatorn på din hud så pulserar den och ger dig en vibrerande högfrekvent massage. Det är för att göra din epilering så skonsam som möjligt.

- Anpassar sig efter din hud. Alla epilator i Silk-épil 9-serien har ett rörligt huvud, vilket gör att den följer din huds minsta kurva och skiftning. Det gör att den kommer åt överallt och ger ett perfekt resultat.

Utöver allt detta så kan du ställa in den på en hastighet som passar just dig bäst, den är utrustad med Smartlight som avslöjar varje litet hårstrå på din hud och du kan tvätta alla apparater i Silk-épil 9-serien direkt under rinnande vatten.

Funderar du själv på att köpa en epilator?
Då finns det en del saker att ta ställning till först. Vill du kunna epilera i dusch och bad? Då är det Wet & dry-sortimentet du ska kolla in. Vill du även epilera ditt ansikte? Köper du Brauns modell Silk-épil 9 Wet & Dry så ingår en separat ansiktsepilator. Vill du även exfoliera din hud? Rengöra på pornivå? Då finns det särskilda modeller och extratillbehör att addera för de behoven också!

 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande