Få silkeslen hy inför sommaren

Få silkeslen hy inför sommaren

0

Solen har kommit ut och även värmen. Om du vill ha en silkeslen hud med ett perfekt glow för din sommargarderob, här har du topp-till-tå guiden för hur du går tillväga...

Silkeslen, glowande hud är fantastiskt inför sommaren - det är perfekt om du planerar att spendera sommaren i badkläder, luftiga sommarklänningar eller coola strap-tops och shorts. Här är vår guide till att få en jämn och hälsosam hud.

1. Gör din egen ansiktsscrub

För att få det underbara sommarglowet, få försiktigt bort döda hudceller för att uppmuntra sund tillväxt och tydliga blockerade porer. Och när det gäller ditt ansikte, vill du ha en mild, naturlig lösning. Så varför inte prova en hemgjord ansiktsscrub? Prova havssalt och lavendelolja för en kombination som innehåller viktiga spårämnen. För känslig hy kan du fint mixa havegryn och yoghurt för en mild effekt – låt den sitta i 15 minuter och dra nytta av återfuktande fördelar.

2. Harness the power of steam

Om det var tillräckligt bra för romerska kejsare är det tillräckligt bra för oss: ångrum har använts i århundraden för deras rensning och föryngrande kraft. De främjar också cirkulationen för en hälsosam glow, mjukgörande hud och öppnar porerna. Få den romerska kejsarinnan att se ut som ett besök på ett ångbad - eller prova en ångvård i hemmet genom att förbereda en skål varmvatten med eteriska oljor och håll huvudet över det med en handduk för att förhindra att ångan flyr.

3. Använd dubbel-fungerande Braun Silk-épil-9 SkinSpa

Att få len hy börjar med bra hårborttagning, och Braun Silk-épil-9 SkinSpa erbjuder lenare, lättare resultat än nånsin.  Det kan få hår fyra gånger kortare än en vaxbehandling - utan att hud försvinner från dig. Och den exfolierar också försiktigt och kraftigt huden, tar bort döda hudceller för att minska inåtväxta hår och återställer dess naturliga utstrålning. Prova att använda den i badet eller duschen för ett nästan smärtfritt sätt att få extremt slät hud.

4. Unna dig själv en pedikyr

Dina fötter arbetar hårt och behöver lite avslappning. En lätt hempedicyr ibland kan hålla dem mjuka och se hälsosamma ut. Börja med att fila dina torra fötter med en robust fotfil för att få bort byggnaden av död hud på hälarna, knölarna och tårnas kanter. Fyll sedan en skål med varmt vatten med Epsom-salter och ett stänk av eteriska oljor för att låta dem stå och dra. Avsluta med saltskrubba, skölj, tillsätt sedan en fuktgivande lotion för extra hydratisering.

5. Jobba upp ett hälsosamt glow

God cirkulation är en välbehållen hemlighet för frisk, vacker hud. Att öka blodflödet säkerställer att vitala näringsämnen når huden och hjälper till med att bära bort gifter naturligt. Det är också bra för att minska stress, vilket kan bidra till breakouts. Prova att springa, åka på aerobics eller med låga effekter som cykling eller simning för att få hjärtat att pumpa snabbt och naturligt glödande hud.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande