Enastående epilering

När det kommer till hårborttagning är epilering den senaste trenden. Det är för att en bra epilator får bort de hårstrån som en vaxning inte klarar, varar i upp till sju veckor och ger dig silkeslena ben längre. Inte konstigt att A-kändisarna älskar det.

Känner du dig manad att ansluta epileringsentusiasterna? Svara bara på fyra enkla frågor och var med och tävla om en Braun Face- eller Braun Silk-épil epilator. Vi har totalt 15 stycken i potten.


Fyll i tävlingsformuläret och dina kontaktuppgifter. För att deltaga i tävlingen måste du vara bosatt i Sverige samt över 18 år. Den som svarat rätt på frågan samt skrivit den i juryns tycke bästa motiveringen vinner. Anställda av Procter & Gamble- eller de som via sitt arbete-, samt deras familjer, har något samband med tävlingen får ej delta. Vinnarna publiceras på bravardag.se och vinsten skickas till vinnaren inom sex veckor efter tävlingens slutdatum. Totalt utses 15 vinnare i Sverige.

Konsumentvärdet för priserna i tävlingen är:

Priserna för dom 15 vinnarna är en Braun Face- eller Braun Silk-épil epilator

Tävlingen avslutas 2017-02-01 kl 12:00.

Tävlingen är inte köpbetingad. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Juryn består av representanter från Procter & Gamble och deras beslut kan inte överklagas. Vinnaren ansvarar endast för att betala eventuell skatt i samband med priset och tävlingen. Juryn förbehåller sig rätten att utse en ny vinnare om personen bakom vinnande bidrag ej följt tävlingsreglerna. Kampanjföretag: Procter & Gamble, Box 27303, 102 54 Stockholm

prize pic

aaa