PROJ010557-PGE-HS_article_image_590x393-1-size-3

Tre prylar som ger dig superlen hud

Att ta bort oönskat hår kan ofta kännas rätt slitsamt. Om du gör en snabbrakning i duschen kan du få skärsår och irriterad hud, dessutom kommer hårstubben tillbaka igen på nolltid. Och om du får en vaxning på salong stjäl det en hel timme från dig, och dessutom blir notan hög. Misströsta inte, det finns andra sätt att avlägsna oönskad hårväxt, och de nya prylarna är snabbare än någonsin och ger dig dessutom en slät och strålande hud. Här är tre hårborttagingsverktyg du borde införliva i din skönhetsruin för att få silkeslen, strålande hud hemma.

För ansiktet

Många av oss tampas med oönskad hårväxt på överläppen, och kanske även på hakan, längs käken och hårlinjen. Braun FaceSpa är en epilator speciellt framtagen för ansiktet. Den har ett extra smalt huvud för precision, avlägsnar hårtrået ända vid roten och ger dig upp till fyra veckors hårfri hud. Dessutom kan du byta ut epilatorhuvudet mot en rengöringsborste som exfolierar och buffar huden, avlägsnar makeup och orenheter och gör så att din ansiktskräm lättare tränger in i huden. Dessutom har nya 3-i-1 Braun FaceSpa en Skin Vitalising-pad som stimulerar din hud och blodcirkulation med hundratals mikrovibrationer. Lägg till massagesteget till din kvällsrutin tillsammans med din fuktighetskräm för en slätare hud efter bara tre behandlingar.

För kroppen

Epliering av ben, armhålor och bikinilinje är ett utmärkt alternativ till rakning. Om du är nybörjare behöver du avlägsna oönskad hårväxt en gång i veckan under den första månaden. Efter det använder du epilatorn varannan eller var fjärde vecka – den perfekta tidsbespararen.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Nya Braun Silk-epil SkinSpa kommer även med en djupmasserande pad som masserar och exfolierar din hud. Dessutom anpassar den sig till kroppens konturer och ökar blodcirkulationen för en strålande hud. Använd den en gång i veckan i duschen eller efter duschen med en cellulitkräm som stramar upp och tonar huden.

För permanent hårborttagning

Det finns ett annat alternativ om du vill få bort oönskad hårväxt. IPL-tekniken reducerar synligt hår, och om den används en gång i veckan kan den avlägsna hårväxten permanent över tid. Braun Silk-expert IPL tar sig an ett underben på bara åtta minuter. Dessutom har den ett skonsamt läge för känsliga områden som armhålor och bikinilinje. Förutom att den är extra känslig, har du kanske noterat att huden runt armhålor och bikinilinje är annorlunda, och förmodligen att även hårstråna är det. Braun Silk-expert IPL är den enda IPL-apparaten med SensoAdaptTM-teknik* som läser av hudtonen och anpassar IPL-intensiteten därefter, vilket gör det säkrare och mer effektivt att avlägsna hårväxt på kroppen.
Har du testat något av Brauns hårborttagningsverktyg?

Berätta vad du tycker i kommentarsfältet nedan eller på vår sida med produkter och recensioner.

* Teknik delad med Cyden.

Aktuella produkter

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare