Släpp fötterna loss, det är vår!

Släpp fötterna loss, det är vår!

Har du tagit fram skorna med öppen tå ännu? Kolla in vår Lilla pedikyr-skola.


Ibland är själv bäste dräng - följ vår enkla guide och dina fötter blir baby-lena på nolltid!

Ett litet tips innan vi börjar: om dina tår är täta och trycker mot varandra, använd en tåseparerare när du målar dina tånaglar!


1. Fila loss! Fila ojämnheter och förhårdnader med en pimpsten eller en fotfil. Förbered innan med en mjukgörande kräm om du har riktigt grova förhårdnader.

2. De små detaljerna. Smörj dina nagelband med en fet nagelbandskräm, och tryck försiktigt tillbaka dina nagelband. Om dina tånaglar är långa, passa på att klippa eller fila dem till önskad form och längd. OBS! Klipp aldrig nagelbanden, det kan framkalla tråkiga infektioner.3. Blöt och skrubba. Dags för fötterna att få ett bad! Låt dem vila i varmt vatten i några minuter, om du vill kan du gärna ha lite aromaterapi-olja i vattnet. Badda fötterna torra när badet är över, och smörj dina fötter med en scrub-kräm avsedd för fötter. Jobba med fasta, cirkulära rörelser över hela foten, mellan tårna och upp mot ankeln. Använd gärna en nagelborste för att rengöra dina naglar lite extra. Skölj av och torka noga.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

4. Ge huden näring. Använd din skönaste fotkräm och massera in rikligt över hela fotområdet, dvs fot, tår och upp mot ankeln. Badda nagelbanden med nagelbandsolja, och linda sedan in dina fötter i plastfolie och bara ta det lugnt i cirka en kvart.5. Pricken över i. Nu borde dina fötter vara gosigast i kvarteret! Så nu är det bara att välja ut vilken färg du vill ha på nagellacket och köra på! Bäst blir det med ett skyddande lager underlack, två lager med färg och sist ett avslutande överlack för stadga och lyster. Glöm inte att se till att naglarna är helt rena från kräm innan du börjar, och inte heller att låta naglarna vila ett par minuter mellan varje nytt lager.Klart!

PS. Om du vill ha råd kring hur du bäst undviker torra spruckna fingernaglar, så kan du läsa mer om det här.Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan