SKÖNHETSTRICKS MED LÅNG HÅLLBARHET

SKÖNHETSTRICKS MED LÅNG HÅLLBARHET

Snabba skönhetsknep är bra att ha när man har bråttom, men de flesta håller nog med om att det är bra med sådant som varar lite längre också.


Fortsätt läsa för att få bombsäkra tips med lång hållbarhet.

Skapa en signaturlook med ditt smink

Det är kul att experimentera med smink, men en bra basrutin som utgår från en tidlös look sparar mycket tid på morgonen, och kan vara en del av ens skönhetsidentitet i flera år. Vet du inte vad din stil är? Klicka dig vidare till sidan om Skönhet för massor av inspirerande tips.

Permanent hårborttagning

Att investera i långvarig hårborttagning, som till exempel IPL-behandlingar (Intense Pulsed Light), är ett bra sätt att förenkla sin skönhetsrutin. Med Brauns Silk•expert IPL kan du få professionella resultat hemma, med märkbara resultat på så lite som 3 månader.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Följ din mat- och sovklocka

Skönhet handlar inte bara om produkter och behandlingar. Man måste ta hand om sin kropp från insidan också. Massor av vatten, en varierad kost och regelbunden motion... Dessa är saker som ger en lyster från insidan och ut. Det tåls också att upprepas - skönhetssömnen är verkligen extremt viktig! Din kropp kommer att tacka dig i det långa loppet.

Få massor av smarriga och nyttiga recept på sidan om mat.

Älska din kropp

Det finns ingen bättre väg till långvarig skönhet än att älska sig själv för den man är, acceptera sina brister och vara stolt över sina styrkor. Bra självförtroende framhäver ens naturliga skönhet.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!