Säsongsbaserade rakningstips

Säsongsbaserade rakningstips

Varje säsong har sin rutin.


Varje årstid har olika rutinövergångar inom både skönhet och mode, och rakning är inget undantag. Följande rakningstips gör att du behåller huden mjuk och len, oavsett om du kämpar med minusgrader eller doppar tårna i poolen!

Rakningstips för sommaren
• Raka benen regelbundet för att
de ska se mjuka ut och hålla sig stubbfria – sommarkläder drar mer uppmärksamhet till benen.

• Om du planerar att ha en dag på stranden eller vid poolen, raka dig natten före för att undvika irritation av sol, salt eller klor.

• Om du har bränt dig, låt då huden läka innan du rakar den eftersom alla hårborttagningsmetoder kan orsaka ytterligare irritation.

• Att raka sig regelbundet kan faktiskt framhäva din solbränna genom att du blir av med torr hud som döljer glansen!


Rakningstips för vintern

• Skydda benen mot torrhet genom att raka dem ofta. Den naturliga exfoliering som sker vid rakning hjälper till att behålla huden mjuk och glänsande.

• Huden tenderar att bli torrare under vintermånaderna, så var extra noggrann med att använda en rakgel för att återfukta huden och håret på benen.

• Det är viktigt att låsa in fukten efter rakning. Applicera en rik återfuktande kräm eller olja efteråt för att förebygga torr och fnasig vinterhy!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem  Logga in för att kommentera

Vad kan du om Sarah Sjöström?
Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

"

Kul att se en sammanfattninga av alla ord som lämnats :-) Mjuk, bra passform och bekväm är mina favoriter! Har köpt dessa blöjor flera gånger under testets gång, är supernöjd med dom!!

"

av panelmedlem

Nyttig plockmat
Nyttig plockmat
5

Nyttig plockmat

You have already participated to this slideshow
Pampers Baby-Dry Pants är så himla bra

Pampers Baby-Dry Pants är så himla bra

"

Vi är väldigt nöjda med blöjan! Passformen är perfekt och den håller alltid torrt. Många kompisar som jag pratat med och som fått provpaket (även andra som använder blöjan) berömmer resåren, att den är så himla bra!

"

av panelmedlem

Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

"

Helt underbar och grym blöja! Passar alla tillfällen. Även att den blir full så blir de inte som ett kompakt paket under byxorna! Vi är jätte! Nöjda och har bytt till Pampers baby-dry

"

av panelmedlem
Nushkii