Så får du strålande vinterhy

Så får du strålande vinterhy

Hur du tar hand om din hy och sminkar dig är nyckeln till ett fräscht och vackert ansikte. Följ våra expertråd.


Steg 1 – Peela. Peela försiktigt bort torra hudceller minst två gånger i veckan så håller du huden slät och jämn. Välj en peeling som passar din hudtyp

Steg 2 – Återfukta. Din dagkräm ska hålla huden återfuktad och göra att den inte ser torr ut. Använd gärna en återfuktande spray efteråt för en ännu friskare hy. Låt den sjunka in någon minut och badda med en pappersnäsduk innan du lägger din make-up.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Steg 3 – Jämna till. Applicera foundation med en borste. Då täcker den jämnare och mer naturligt och ser inte ut som om den ligger ovanpå huden. Arbeta in din foundation i de partier som har en ojämn hudton.

Steg 4 – Täck. Applicera concealer ovanpå din foundation på de ställen där hudtonen behöver jämnas till ytterligare, till exempel under ögonen, runt näsan och på hakan. Jämna sedan till så att den smälter in naturligt.

Steg 5 – Sätt färg. Rouge eller highlighter med flera nyanser ger både färg och form åt ansiktet i ett enda steg. Applicera med en konturborste. Avsluta med puder för att dämpa glansen där det behövs (inte för att sminka dig mer).

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan