Mina snabba skönhetstips

Mina snabba skönhetstips

Lär dig allt om vilka produkter du ska köpa och hur du använder dem för att få en fräsch och strålande look i bara några enkla steg.


En strålande hy, skira färger och en naturlig lyster dagen lång, utan att anstränga mig för mycket – är inte det vad alla stressade mammor drömmer om? Nedan ser du vilka produkter du ska köpa och hur du använder dem för att få en fräsch och strålande look i bara några enkla steg.


Förbered huden

Det är inte många kvinnor som använder primer, men den bidrar verkligen till att förhindra att makeupen börjar glida efter flera timmars användning. Applicera den före din foundation.

Har du koll på vad som är sant och vad som är falskt när det gäller skönhet? Är tandkräm verkligen bra emot finnar? Bör du borsta ditt hår med 100 tag vareviga dag för att få ett vackert hår? Läs mer om det och mycket annat här!

Dolt vapen

Concealers är magiska små produkter som döljer ringar under ögonen, finnar, pigmentfläckar eller rodnad. Applicera den före din foundation, antingen genom att massera in den med fingrarna eller med en concealerborste.

Begrunda ditt beslut

När du handlar foundation, applicera tre olika färger på kinden och pannan (inte på handleden!). Den färg som smälter in i huden så att den inte syns passar dig perfekt. Om du föredrar en mindre täckande variant, använd en färgad fuktkräm. De är lätta och innehåller SPF och antioxidanter. Gör din egen färgade fuktkräm genom att blanda några droppar flytande foundation i din fuktkräm.
Du kan applicera produkten med en foundationborste för ett jämnt täckande resultat, en fuktad sminksvamp för en daggfrisk look (tänk dock på att svampen suger upp mycket av produkten) eller med händerna. Använder du fingrarna får kroppsvärmen produkten att smälta in i huden.

Ögon som ser bra ut
Förbered ögonen genom att med en borste pudra på en ögonskugga så nära din naturliga hudton som möjligt på ögonlocket från fransraden till ögonbrynsbenet – detta neutraliserar eventuell rodnad. Förstärk looken med en flytande eyeliner, ögonpenna eller gelliner i svart eller brunt längs fransraden. Böj ögonfransarna med en ögonfransböjare och applicera två lager mascara. När du applicerar mascaran, rulla borsten för att förhindra att den klumpar sig.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bry dig om dina bryn
Ögonbrynen ramar in ansiktet, så ta dig tid att definiera dem med en nyans som matchar din naturliga ögonbrynsfärg. Håll dig inom ögonbrynens naturliga hårfäste eftersom de annars lätt ser oäkta ut.

Läs mer: vill du sticka ut lite, lite mer? Våga använda mer färg i din makeup!

Hitta rätt foundation för din hudtyp
Oljig/fet hy – En oljefri flytande foundation motverkar igentäppta porer samt även att huden ser glansig ut. Puderfoundations är också ett bra alternativ eftersom de eliminerar överskottsolja och glans.
Torr hy – Håll dig till återfuktande foundations som återfuktar huden och ger den en vacker lyster och glöd.
Känslig hy – Det är allmänt känt att konserveringsmedel, doftämnen och andra kemikalier som finns i foundations irriterar känslig hud. Satsa på en som inte innehåller någon av dessa ingredienser och som är hypoallergen.
Blandhy – Formuleringar som motverkar uttorkning samtidigt som de minimerar glansen är lösningen.


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Varför går det inte att beställa produkter

  • Rapportera det här
Vinnare