Man_woman_and_boy-1-size-3

Fem steg till strandformen

Sommar och semester hägrar och det är en perfekt anledning till att sätta igång att ta hand om oss själva, även om tiden är knapp.


Bara några veckor kvar till sommarsemestern, men det räcker ofta för att komma i lite bättre form både på in- och utsidan.

1. Ge håret en uppfräschning
En ny frisyr eller tidsbeställning för nya slingor kan göra underverk för humöret. Välj en lättskött frisyr som inte kräver så stor insats, så att du känner dig bekväm även när du stiger ur hotellpoolen.

2. Skäm bort huden
När vädret blir varmare blottas delar av din kropp som varit i ide under vintern. Peeling, rengöring och fuktgivande krämer är inte bara bra för huden, det ger dig också tio minuter egentid för avkoppling varje dag.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

3. Ät rätt
Bara att sluta tänka så mycket på att äta balanserat och istället bara dra ner på sockret och dricka grönt te istället för kaffe på morgonen kan få dig att känna dig mer energisk och lätt.

4. Bli spänstigare
Hitta smarta sätt att lägga in träning i din vardag om du inte hinner gå på gym. Gör några armlyft med dina inköpskassar när du går ut ur affären, gå och cykla istället för att ta bilen när det är möjligt, och ta trapporna istället för hissen på jobbet.

5. Finalen
Ge dig själv en skön pedikyr så tårna blir redo för sandaler, håll makeupen ljus och naturlig och ha rakhyveln redo för sin dagliga insats.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!