5 genvägar till strålande hy

5 genvägar till strålande hy

Sommar och sol och strålande hy. Det behöver inte ta en evighet och kosta en förmögenhet att få rosiga kinder och läcker lyster.


Vem vill inte möta sommaren med fräsch hy? Det finns många metoder som på lång sikt hjälper huden till ett yngre och fräschare utseende. Till exempel att äta rätt, sola mindre och sova mycket. Men när man bara snabbt måste optimera förutsättningarna? En spontan fest, en spännande dejt eller du bara måste ta en ny passbild?


Visst finns det snabb-fix även för ansiktet. Välj mellan tipsen eller prova dem alla. Resultatet blir garanterat bättre än om du bara kör den vanliga sminkningen utan grund.


Snabb– fix tips!1. Gör en peeling som tar fram din fräscha hy genom att skrubba bort det döda, grå ytlagret. Ta inte i för hårt, då blir du bara röd. Köp en mild peeling och massera med fingertopparna. Skölj och avsluta med en näringsrik crème.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem


2. Prova en gratis snabb-ansiktsmask. Blanda tre matskedar malet kaffe, en matsked olivolja och en halv tesked flytande honung, gärna ekologiska råvaror. Massera ansiktet med blandningen, låt sitta några minuter och skölj sedan av med kallt vatten. Kaffet ger mild scrub, oljan och honungen ger fukt och näring och resultatet blir en skimrande hy.


3. Använd en askungecrème. Fråga där du köper dina skönhetsprodukter, den finns i flera märken och i olika prisklasser. Askungecrème innehåller ett serum som stramar upp huden, slätar ut rynkor och fyller tillfälligt ut ojämnheter. Optiska pigment ger hyn ytterligare ett mjukare intryck.


4. Lär dig lägga på rosigt rouge högt upp på kindbenen. Ger omedelbart ett piggare intryck. Öppna blicken genom att noppa ögonbrynen. Har du inte tid till detta kvällen innan, var noga med att lägg lite täckkräm på det noppade stället, som direkt efteråt kan bli lite rött.


5. Om du har en dag på dig – passa på att sova med ansiktsmask eller en fet nattkräm och unna dig några extra timmars sömn. All tid före midnatt ger bra resultat både på ytan och på ditt humör. När du känner dig utvilad blir du gladare – det är det bästa sättet för att bli strålande vacker.

Anna Holm

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan