Bikinilinjen

Bikinilinjen

Att raka bikinilinjen innebär unika utmaningar som kvinnor inte får när de rakar sig på benen eller under armarna. Men att raka bikinilinjen behöver inte vara svårt om du följer några enkla tips.


- Eftersom huden vid bikinilinjen är mycket känslig ska du mjuka upp håren med varmt vatten innan du rakar dig och använda en rakhyvel med ett skyddande komfortband, som Venus Embrace. För att mjuka upp hårstråna ytterligare och för att säkerställa bättre glid för rakhyveln på känslig hud ska du se till att använda en fuktgivande rakgel.

- Ben är lättare att raka eftersom huden normalt är jämn och slät. När du rakar bikinilinjen kan du dra i huden för att skapa samma släta effekt. Venus rakhyvlar har ergonomiskt utformade handtag som ger maximal kontroll i svåråtkomliga områden, t.ex. bikinilinjen.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

- När de grövre hårstråna i bikinilinjen växer ut igen kan de ibland växa in under huden och orsaka röda knölar som kliar. För att förebygga detta ska du raka dig regelbundet med mjuka drag i den riktning som är mest bekväm för dig.

- Ju lättare handlag du har, desto bättre rakning. Ett nytt blad och rikligt med rakgel gör att du inte behöver trycka lika hårt. Om du måste gå över ett område en gång till, applicera först ytterligare rakgel.

- Efter rakningen ska du skölja med kallt vatten för att stänga porerna. Torka försiktigt och applicera lite puder.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan