Bejaka livets spontana ögonblick

Bejaka livets spontana ögonblick

Med familj, jobb och sociala åtaganden blir ens kalender snabbt full, men glöm aldrig hur viktigt det är att ibland ta en paus från det hela och vara lite spontan!


Här är några av våra bästa sätt att få ut så mycket som möjligt av livet utan att sätta gränser.

Gör ingenting... typ!

Då och då är det bra att planera in en dag som är helt utan planer. Ta det som det kommer! Låt barnen bestämma, välj en slumpvis vald Rolig Aktivitet (länk)... Vem vet, det kanske blir ett riktigt äventyr.

Ändra ditt utseende

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Att vara spontan betyder inte att man alltid måste göra något stort och extravagant. Det kan vara så enkelt som att måla skarpa vingar med eyelinern, ta på sig ett klarrött läppstift även om man bara ska till affären eller göra något nytt och kul med håret istället för att göra sin vanliga frisyr. Ibland kan de små sakerna göra stor skillnad.

Oroa dig inte för stubb

Du kanske blir sugen på ett spontant eftermiddagsdopp, eller så kanske du blir bjuden på finmiddag hemma hos en vän som har en glamorös klädkod. Låt inte en otrimmad bikinilinje eller lite stubb på benen hindra dig. Var redo för allt genom att välja hårborttagning som varar längre, till exempel IPL-behandlingar (Intense Pulsed Light). Med Brauns nya Silk•expert IPL kan du till och med göra behandlingen hemma! Läs mer om varför vi älskar IPL.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!