AID_A42_0040731_MultiGroomingKit_MGK3060_Basic_content_Secondary_image_07

Bästa presenterna för Fars dag

Braun hjälper dig välja den perfekta presenten till världens bästa pappor


Det finns många anledningar till varför just din pappa förtjänar ett Världens bästa pappa-pris. Pappor kan fixa nästan vad som helst, ger bra råd, och låter dig komma undan med rätt mycket och har alltid tid för dig. Fars dag är ett utmärkt tillfälle att ge något tillbaka som kommer att få varje teknik-älskande, stilmedveten pappa att le.

Pappor är stolta, och förtjänar verkligen en present som får dem att känna sig som de hjältar de är. Brauns produkter ger de bästa rakningarna, snyggaste stilarna och allmänt välmående, och hjälper till att få män att känna sig självsäkra varje dag.Vilken pappa skulle inte gilla en personlig present som gör den dagliga kroppsvårdsrutinen till ett snabbt och krångelfritt nöje? Pappor litar ju trots allt på sina barn för att få stil-råd.

Genom den briljanta, intuitiva tekniken, kan du vara säker på att en rakapparat från Braun alltid är ett säkert kort, eftersom den gör den dagliga kroppsvårdsrutinen så bra som den kan bli. Oavsett om din pappa är en riktig skogsmulle, framgångsrik affärsman eller en kreativ hemmafixare, så kommer den oemotståndliga kombinationen av design och funktion som du får från Braun göra honom riktigt stilig, och visa hur mycket du bryr dig.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Ge något tillbaka till världens bästa pappa, som ställt upp i vått och torrt med NYA fina presenter från Braun.

FÖR HONOM
NYA Braun Series 9 Rakapparat med Titanbelagd trimmer
Få din pappa att bli extra snygg i år med precision och komfort utformad av Braun, märket bakom några av de mest omtyckta rakprodukterna. Världens mest effektiva och skonsamma rakapparat, NYA Braun Series 9 med SynchroSonic™-teknologi är den självklara presenten till din pappa, eftersom den rakar bort mer hår i ett drag än någon annan rakapparat. Dess gyllene, titanbelagda trimmer kommer verkligen visa att han är en hjälte för dig.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare