6 steg för perfekta festsäsongsben

6 steg för perfekta festsäsongsben

0
Om dina ben har lidit under tajta byxor under vintern, frigör dem och få dem att se perfekta ut med denna skönhetsrutin! 

Fester är den perfekta ursäkten att damma av dina fantasifulla kläder och gå glam, men det här kommer under en tid då många av oss inte har tittat på våra ben ordentligt ett tag.

När allt är kommer omkring, vad är meningen med att skrubba, raka och fuktar när vi ska dölja dem bort under våra vinterkläder?

Om du funderar på att visa upp dina ben igen nu, så här ser du till att de ser sitt bästa ut ...

Undvik dumma bulor och så

Du vill inte ha blåmärken för att vara en klumpeduns på ditt annars perfekta benområde. Ett sätt att göra det här är naturligtvis att sluta gå in i saker, men om du är särskilt klumpig, bör några droppar lavendelolja eller häxhasel dabbad på bulan med en bomullspanna stoppa blåmärken från att visas tack vare deras anti -inflammatoriska egenskaper.

Om du redan har blåmärken, kan du täcka dem med smink när du har applicerat din fejk-solbränna (steg fem), vilket också skulle hjälpa till att dölja det. Använd en foundation som matchar huden på dina ben (efterfalsig solbrännaapplikation), torka på med fingrarna och blanda med en grundsvamp.

2. Scrubba bort död hud

Vi rekommenderar att du exfolierar en gång i veckan och det är en bra idé att samordna det med nästa steg, eftersom det förbereder din hud perfekt för hårborttagning eller falsk solbränna.

Braun Silk-épil-9 SkinSpa kommer med två scrub-huvuden (en för känslig hy), som du monterar på epilatorn och använder med scrub-gel för att polera din hy. Detta tar bort torra, döda hudceller, som krossar dina porer och släpper ut inåtväxta hår, klarar dig för epilering, liksom lämnar dig med en mjuk och mjuk hud.

3. Epilera bort irriterande hårväxt

Vem har tid att raka sig varje dag? Eller gå till en salong för att vaxa sig? Det är därför epilering är ett bra alternativ, eftersom du kan göra det hemma och resultaten håller sig mycket längre än rakning. Dessutom behöver du inte låta håret växa långt innan du epilerar, eftersom det tar bort håret fyra gånger kortare än om du vaxat.

Braun Silk-épil-9 SkinSpa har ett speciellt huvud för snabb epilation – och MicroGrip-nålar tar bort hårstrån så korta som 0.5mm från roten.  Använd det i eller efter badet när dina porer är öppna för en mjukare upplevelse.

4. Mjukgör och behandla din hud

Lugna din hud med en fet kroppslotion för att säkerställa att den är mjuk och len. Se till att du lämnar tillräckligt med tid för att det ska sjunka in innan du går till steg fem ...

5. Fake it

Sommarglowen är förmodligen långt borta nu men om du saknar det kan en bit av falsk solbränna göra underverk.Gå för en som bara är ett par nyanser mörkare än din naturliga hudton, eftersom den behöver se naturlig ut och det finns mindre risk att det framhävs orangefärgad nyans.

Oavsett om du går efter en lotion eller spray är det personligt val, men följ alltid anvisningarna, var försiktig när du applicerar runt leder som anklar och knän för att förhindra en fläckig finish och använd alltid handskar eller specialmunstycken för att undvika förtroll bruna handflator.

6. Få dem att skina

För en slutgiltig touch kan du vänta tills din falska solbränna är helt torr och släta en remsa av highlighter längs dina ben och fötter. Detta lägger till en sexig glans och förlänger utseendet på dina ben.

Ta nu på dig finaste klänning och gå visa dem!

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande