Sommarens bästa hårtips från Hannah Graaf

Sommarens bästa hårtips från Hannah Graaf
0
Håret slits av sol och bad. Blir torrt och solblekt. Håret behöver boostas med fukt och bra hårprodukter, såsom Head & Shoulders nya Repair & Care schampo. Både jag och Henke Lundqvist rekommenderar och använder detta schampo - på riktigt!

I samarbete med Bravardag.se
Hej min vän. Hoppas du mår bra.
Lite hårtips nu på sommaren är väl alltid bra att få va?
Håret slits av sol och bad. Blir torrt och solblekt. Håret behöver boostas med fukt och bra hårprodukter.

I samarbete med Bravardag.se vill jag tipsa om Head & Shoulders nya Repair & Care schampo. Med sin speciella 3 Action Formula rengör, skyddar och återfuktar detta schampo ditt hår och din hårbotten. Speciellt på sommaren när din hårbotten kan kännas mera torr och känslig, är det viktigt att på ett skonsamt och milt sätt ta bort samt förebygga mjäll med regelbunden användning av Head & Shoulders schampo.

Prisvärt och riktigt bra. Doftar gott och hjälper ditt hår att må bättre. Kan känna mig lätt ruinerad av att köpa schampoo och balsam på hårsalong. Salongsprodukter är så dyra men inte denna.

Det är jag och Henke Lundqvist :-) Både jag och Henke rekommenderar och använder detta schampo - på riktigt! Älskar reklamfilmen med han och hans bror för Head & Shoulders.
Har du sett den?

Jag har fallit för den nya hårtrenden med sidbena. Tycker det ger ett mjukt och fint intryck. Lite 50-talsglam över det.

Så glöm inte ditt hår i sommar. Ta hand om det som du gör med kroppen. Smörj dig med hög SPF och boosta håret med Repair & Care.
Ha en ljuvlig dag!
All Kärlek ❤

 

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande