Koppla upp din rakapparat mot framtiden

Koppla upp din rakapparat mot framtiden

0
Clean&Charge Station är en laddstation som ger dig bekvämligheten att aldrig ens behöva fundera på om rakapparaten är laddad. Dessutom ser den till att maskinen alltid är ren, välsmord och torr. Själva rakningen, den får du stå för själv.

Hör du till dem som tycker att en rakapparat ger den allra bästa rakningen? Då är du i gott sällskap. Dock kan nog ingen bortse från att det hittills också haft sina nackdelar att raka sig elektriskt. Att alltid behöva se till att rakapparaten är laddad, alternativt behöva brottas med en sladd. Eller att behöva lägga tid på att ta bort skäggstubb som täpper igen och får rakapparaten att fungera sämre. Goda nyheter! Från och med nu tillhör allt detta det förgångna. Clean&Charge Station är ett revolutionerande tillbehör till din Braun rakapparat som säkerställer att din maskin alltid fungerar optimalt och att du alltid kan få en skön och hygienisk rakupplevelse, utan krångel. Clean&Charge Station finns i olika utföranden för att passa olika rakapparater från Braun. Köper du en av företagets premiumprodukter kan du till och med få en inkluderad utan extra kostnad.

Clean&Charge Station har kallats för den mest spännande innovationen inom rakning sedan den första elektriska rakapparaten patenterades 1928. Det finns flera anledningar till det, men en faktor är definitivt enkelheten. Med en Clean&Charge Station behöver du aldrig lägga energi på att ens tänka på om din rakapparat kommer fungera optimalt. Den står på sin bestämda plats, fullt laddad, rengjord och redo att förvandla dig från nyvaken grottmänniska till en prydlig och fräsch version av dig själv.

Till skillnad från oss människor blir Braun Clean&Charge Station mer effektiv genom att använda alkohol. Den rengör nämligen automatiskt din rakapparat med en alkoholbaserad lösning som snabbt och effektivt dödar 99,9% av alla bakterier och ger en rakning som är cleanare i alla bemärkelser. En tysk undersökning visar också att 110 av 150 försökspersoner upplevde en mer behaglig känsla i huden efter att ha använt Braun Clean&Charge Station regelbundet.

Inte nog med att Clean&Charge Station laddar och rengör din rakapparat. Den speciella rengöringslösningen smörjer också de skärande bladen på din rakapparat. Allt för att de ska kunna skära av dina skäggstrån så effektivt som möjligt, för en mer behaglig upplevelse. Skärs skäggstrån av snett skapas nämligen en vass spets som kan bidra till att irritera huden och ställa till med besvär. När rengöringsprogrammet är avslutat torkas din rakapparat automatiskt för att den ska fungera oklanderligt och ge dig en optimal rakning varje gång du använder den.

Braun Clean&Charge Station är enligt många ett måste för den allra bästa rakningen. När din rakapparat alltid är ren och har laddade batterier så kommer den bidra till att även du får mer energi att ta dig an din dag.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande