Håller du på att tappa håret? Så här kan du styla till det

Håller du på att tappa håret? Så här kan du styla till det

0
Om ditt hårfäste långsamt kryper bort från ditt ansikte kan det kännas som att ditt liv är över. Men det finns sätt att sakta ner det oundvikliga och, när det gäller, rocka det skalliga utseendet. Läs vidare för att få reda på hur.

På den goda tiden räckte lite urtunning på toppen, som sen ledde till en körning till toupee-butiken och ett inköp av hårväxtpotion. Lyckligtvis är dessa dagar över, och den skalliga looken omfamnas av kändisar, filmstjärnor och bara regelbundna Svenssons.

Hemligheten är att acceptera vad som kommer, göra det mesta av vad du har när du har det, och sen bara ÄGA ditt utseende. Och med det kommer en hel del extra möjligheter till bra stil, från superskarpa kläder till en värld av cool ny skäggighet.

FÖRTJOCKA DET TUNNA

Om du precis börjat tunna ur och inte är redo att acceptera full dome-inställningen, finns det sätt att hantera det, från förtjockande av schampon och hårprodukter till skarpare hårklippningar. Vad du absolut inte får göra är att försöka med en combover, en kam-framåt eller en hästsvans. Dessa kommer inte vara dina vänner.

En skarpare hårklippning kommer att berätta för världen att du har kontroll och hjälper till att förhindra att du är wispiness. Du kan också försöka Head & Shoulders Thick & Strong Shampoo, som tar hand om hjässan och förtjockar varje hårstrå från rot till ände.

KORTA FÖR COOLA

Det finns manga sätt du kan förlora håret på, vare sig det är från tinningarna, överallt, eller bara en blank fläck på huvudet. I slutändan kanske du väljer att gå på ”the crop” – ett val som gjorts av flertalet kändisar som dyker upp i topplistor på snyggast män.

En crop kan se självsäkert och attraktivt ut, vilket visar att du inte har något att gömma sig eller bli generad för - till skillnad från en kam-framåt som kan se ganska speciell ut.

Det är förmodligen bäst att gå till en frisör först, för att se till att formen ser bra ut, då du blir mer säker på utseendet du kan rocka själv.

LENA TILL DET LENA

Ögonblicket har kommit: tid att förminska dina förluster och gå för att bli skallig. Och ärligt talat, det finns inget att vara rädd för - i dag är det ett positivt val oavsett om du förlorar ditt hår eller inte och kan få dig att se rätt kraftfullt ut.

Om att gå hela vägen på en gång är för mycket av ett statement för dig, kan du göra det gradvis och göra det lite kortare gradvis i veckor. När du är där, vill du ha en riktigt jämn, lätt rakning, oavsett om du går till en manuell eller elektrisk rakhyvel - precis som när du rakar ditt ansikte faktiskt. Så, gå till något med mycket flex, och flera blad, för att se till att du får varje hår.

Braun Series 9 Wet/Dry Foil Shaver kan användas både I och utanför duschen, vilket stökar ner mindre när du måste städa bort stråna. Om du föredrar hyvel, har Gillette Fusion ProGlide Power en FlexBall tekonologi som säkerställer att du kommer åt alla konturer på huvudet.

Om du tycker den nya frisyren förstör din siluett kan du tänka på hur du klär dig: du kan förmodligen ha något mer stilsäkert och skräddarsytt för att med en gång fixa upp din stil. Kragar kommer framhäva ditt huvud bättre än T-shirts, och ett par pilotglasögon skapar en bra Hollywoodlook.

Du kan också tänka över ett skägg för att balansera definitionen I ditt ansikte. Ett 3-4-dagars stubb kan vara ett alternativ att börja med, även om du kanske imponerar mest med ett fullväxt skägg för att äga looken.

Har du testat några av produkterna i denna artikel? Dela dina åsikter med oss genom att lämna en recension eller kommentar nedan. Och varför inte upptäcka mer innehåll för pappor?

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande