Tre skönhetsknep

Tre skönhetsknep som håller dig snygg hela dagen

Vem har tid att springa och bättra på sminket mellan jobbmötena? Och vem hinner vänta en evighet på att nagellacket ska torka? Här är tre enkla skönhetsknep som håller smink, hår och naglar fina hela dagen lång.


Knep 1: en primer håller sminket på plats hela dagen
Det är morgon och dags att lägga på sminket. Visst drömmer vi alla om en rosig hy som håller sig vacker hela dagen utan svårigheter? Nu finns lösningen, nämligen i form av primerprodukter. Dessa produkter skyddar huden effektivt mot yttre påfrestningar, värme och fukt. Vissa produkter är dessutom återfuktande, lugnande och till och med uppfriskande.

Primerprodukter finns i tre olika former:

  • Som spray: lägger sig som en tunn och ofärgad hinna som skyddar och återfuktar huden.
  • Som supertunt puder: gör huden mjuk utan att skapa rynkor. Pudret gör huden matt utan att torka ut den.
  • Som kräm: appliceras på de ställen där man vill undvika att sminket flyter ut i hudveck, till exempel på ögonlocken eller på läpparna.
Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem


Knep 2: snabbtorkande överlack för perfekta naglar
Sätta livet på paus i en timme i väntan på att nagellacket ska torka? Omöjligt! Vi hade gett upp tanken på att snabbt hinna måla naglarna på morgonen före jobbet … Men det var innan vi upptäckte snabbtorkande nagellack! En (nästan) magisk produkt som marknadsförs av flera varumärken. Pensla bara en droppe snabbtorkande överlack på varje målad nagel och vänta en minut – sedan kan livet fortsätta. Dessutom påstås det förlänga nagellackets hållbarhet.

Knep 3: glansspray fixar glänsande lockar
Ett sista knep framför spegeln – fixa frisyren med glansspray. Kan appliceras på både torrt och vått hår, och fungerar lika bra på en avancerad frisyr som på utsläppt hår. Resultatet är spegelblankt, utan att håret blir fett eller tyngs ner.
Kan användas flera gånger under dagen.

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Zooey

Zooey

Rapporterat

Hej, jättebra artikel tycker jag, men jag hade gärna velat få några exempel på produkterna, och vart de finns att köpa m.m.

  • Rapportera det här