Så här skapar du svallande lockar

Så här skapar du svallande lockar

Lär dig bemästra den enkla hemligheten bakom ett mjukt, böljande hårsvall.


1.Skydda. Spraya håret det med en värmeskyddande produkt innan du fönar det, för att bespara håret så mycket påfrestning som möjligt.

2. Föna. Blås ditt hår torrt, använd en paddel-borste. Munstycket på fönen ska vara riktad i hårets riktning, det håller håret glansigt.
3. Vågor. För mjuka vågor behöver du en rätt så tjock locktång, ju tjockare desto bättre. Rulla från topparna och uppåt.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

4. Fäst. Dra försiktigt ur locktången utan att håret faller isär, fäst en hårnål för att fixera locken på plats. Ta inte bort nålarna förrän ditt hår har svalnat.
5. Sist men inte minst. Ta bort hårnålarna och dra försiktigt fingrarna genom håret. OBS använd fingrarna, inte en hårborste eller kam! Använd ett serum för att definiera vågor och för att skapa stuns och mjukhet i lockarnas toppar. Fixera lockarna med en bra hårspray.
Snabb-fix
Om ditt hår tenderar att bli risigt om vintern, undvik att föna ditt hår med varm luft. Upprepad användning av hårfön gör ditt hår torrt, och genom att föna med kall luft är du lite snällare mot ditt hår – om du ändå värmefönar, gör det aldrig utan en värmeskyddande produkt!

Fler grymma hårtips:
Välja rätt schampo och balsam
Hur ofta ska man tvätta håret?


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare