Nytt år, ny look!

Nytt år, ny look!

Nyårslöften som ”börja träna” i all ära, men det finns roligare sätt att inleda det nya året. En supersnygg ny frisyr till exempel!


Det är perfekt att klippa sig eller förändra hårfärg kring årsskiftet. Det medför en känsla av förnyelse, hej då till det gamla man vill lämna bakom sig, och det kan även förändra hur du själv och även andra upplever dig. Coco Chanel ska en gång ha sagt "En kvinna som byter frisyr är på väg att förändra sitt liv". Och vilka är vi att argumentera mot det?


Mer ljus och mjukhet
Den mest radikala förändringen du kan göra? Det är att gå från en tråkig, torr och bångstyrig frisyr till ett glänsande svall med skinande blankt hår. För att nå dit behöver du eventuellt tänka om kring hur du sköter ditt hår idag. Valet av produkter är avgörande när det kommer till kvaliteten på ditt hår: ett milt schampo som passar din hårtyp, ett skonsamt balsam som återfuktar utan att tynga ner ditt hår, inpackning som penetrerar håret på djupet för förnyelse och omstrukturering. Det är faktiskt vad som krävs för ett hälsosamt och vackert hår.

Försök att inte borsta ditt hår alltför ofta och våldsamt, det sliter på håret, och undvik också att tvätta det i alltför varmt vatten. Det mår heller inte så bra av varma hjälpmedel som platt- och locktänger.


Och så var det det här med klippningen
Våga testa något nytt! Det finns oändliga mängder stilar och klippningar som kan andas nytt liv i din vardagslook. Gå till en riktigt bra frisör, det är viktigt – är du inte nöjd med den du brukar gå till, fråga på t ex Facebook efter rekommendationer. Använd gärna kändisars hårstil som inspiration, men kopiera det inte, vi har alla olika hårtyper, livsstilar och ansiktsform, alla passar inte i allt. Och sånt här vet en riktigt bra frisör, och kan därför guida dig rätt.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Det krävs ofta väldigt lite förändring för att skapa en jättestor skillnad. Slå till på lugg? Skippa det uppklippta halvlånga och klipp en page? Gå från rak till vågig, blek några slingor... möjligheterna är oändliga.


En touch av färg och jobbet är klart
Om brunt är för trist för dig och blont känns för förutsägbart, kolla med din frisör vad som skulle kunna fungera för din hårtyp och ursprungsfärg. En liten varning: radikala förändringar, från ljus till väldigt mörk eller hennaröd, kräver inte bara mod, det kräver också en experts händer. Gå till en salong!

Och det behövs så lite för att fräscha upp ett trött hår. En mjuk toning nära hårfärgen du hade innan, kanske uppblandad med en ljusare eller mörkare slingning: koppar på ett mörkbrunt hår, eller en solblekt effekt på ett redan blont hår, varm kanel och choklad i ett riktigt mörkt hår. De subtila highlightsen är det som verkligen skapar en naturlig och fräsch look!


Fler lästips:
BB, CC… va?
Så lägger du en snygg och naturlig makeup på fem minuter

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan