Hur gör jag en flätad hårknut?

Hur gör jag en flätad hårknut?

På morgonen efter duschen, påklädd och med makeupen på har du aldrig tillräckligt med tid över till håret. Jo, det går att göra en snygg hårknut på bara några minuter. Allt du behöver är lite hjälp. Här ska du få lära dig hur du kan göra en modern flätad hårknut själv.


Detta innehåll tillhandahålls av Pantene.

 

Varje morgon frågar du dig själv: vad ska jag göra med mitt långa hår idag? Det är inte alla som är experter på hårstyling eller som har alla de rätta accessoarerna, eller tillräckligt med tid! Vi har den perfekta lösningen: den flätade hårknuten! För bästa resultat bör du ha rakt, lättstylat hår.

 

Schampo och balsam för perfekt, glänsande och smidigt hår, en inpackning i veckan för att förstärka behandlingen, plus en verklig vinnare: mousse (en mild mousse som ger håret näring). Håret är redo... dags att skrida till verket!

 

Börja på ena sidan. Tvinna en hårslinga vid örat (rulla tillbaka håret på sig själv). Fortsätt mot bakhuvudet och fäst med hårspänne.

Med ena handen håller du fast den tvinnade hårslingan och med andra handen tvinnar du håret på andra sidan.

 

För samman båda sidorna till en, som när du gör en lågt sittande hästsvans. Var försiktig så att de tvinnade hårslingorna inte faller ner!

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

 

Dags att börja fläta. Gör flätan hårdare eller lösare beroende på ditt hårs tjocklek.

 

När flätan är klar rullar du tillbaka den på sig själv för att göra en hårknut.

 

Fäst med hårspännen. För att hårknuten inte ska se för ”strikt” ut kan du dra ut lite hår från sidorna så att det ser mer avslappnat ut.

 

Det är inte svårare än så! En romantisk och superfeminin look på bara några minuter. Bästa resultat med minsta ansträngning. Suveränt!

Fler lästips:
Hårspecial
Rätt mat för friskt hår

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Bra vardag hårspecial!