Glamcool frisyr

Glamcool frisyr

När vårfester och sommarcocktails snart avlöser varandra på löpande band behöver man kunna luta sig tillbaka mot en pålitlig frisyr - från vintertrött till glamcoolt!


– Jag har tagit fram en frisyr eller en styling som är inspirerad av alven Legolas i Sagan om ringen, fast en kvinnlig variant.

Frisyren som han döpt till The angry elf är enkel och lite mystisk med en silkeslen känsla och viss överraskningseffekt, berättar Tomas Edlund.

Tomas tar varje år fram ett antal frisyrer för Wellas räkning och det här är en frisyr som passar de allra flesta med axellångt till längre hår. (67% av alla kvinnor har just så långt hår berättar Tomas, som efter mer än 20 år som frisör kan allt om hår och snygga stylingar.)

Grundidén är att man genom att tupera håret mitt uppe på hjässan skapar en lite lutande ”alienform” som man sedan kammar över. Håret ska vara slätt i pannan och bakhåret hänger ner fritt i nacken, precis som på Legolas, Orlando Bloom i Sagan om ringen.

Följ videon för att bli en arg alv


 

Tomas har gjort en inspirationsvideo som i steg för steg visar hur han skapar frisyren. Titta på den så får du en inspirerande lektion i hur du ska gå tillväga. Frisyren är enkel och allt du behöver är en bra kam, några stängda hårnålar och ett torrt hårspray som inte ger en kladdig eller våt finish. 

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

– Det som är bra med ett torrt spray är att du enkelt kan kamma ur det. Om det blir fel och du vill börja om, håll huvudet uppochner när du kammar ur det. Har du nytvättat hår kan du skapa mer stadga och hållbarhet genom att ha mousse i håret innan du börjar tupera.

Lägg till ett eget hårsmycke och låt ditt hår bli en piece of conversation

För att addera din egen personlighet till alvfrisyren eller vilken annan enklare eller slarvig uppsättning som helst tycker Tomas att man i år ska satsa på att smycka håret.

– Jag tycker man ska visa sin individualitet och vara kreativ när man smyckar håret, utan att det för den skull blir ”Hajk” av det hela. Du kan skapa egna hårsmycken av allt från virade silverkedjor, små dekorationsfåglar eller minihattar, säger Tomas.

Om du inte vill klippa eller färga ditt hår utan bara hitta en bra styling för en kväll så får du genom Tomas Edlunds styling precis rätt typ av vinterglamour, en bra men enkel uppsättning i botten och sedan fullt utrymme för din individualitet och överraskningseffekt genom smyckningen, det kan inte bli bättre.

Av: Catherine Hurtigh

  Logga in för att kommentera

Hejsan! Thomas kommer du ihåg mig i "Gör om mig" Svenska Spel i Gamla Stan. Kram KIKKI

  • Rapportera det här
Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

Pampers Baby-Dry Pants är en grym blöja!

"

Helt underbar och grym blöja! Passar alla tillfällen. Även att den blir full så blir de inte som ett kompakt paket under byxorna! Vi är jätte! Nöjda och har bytt till Pampers baby-dry

"

av panelmedlem
Nushkii

Pampers Baby-Dry Pants beskrivning

Pampers Baby-Dry Pants beskrivning

"

Håller med! Vi är väldigt nöjda med blöjan. Mjuk, smidig, torr och bra passform skulle jag absolut använda för att beskriva den.

"

av panelmedlem

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

Pampers Baby-Dry Pants supernöjd

"

Kul att se en sammanfattninga av alla ord som lämnats :-) Mjuk, bra passform och bekväm är mina favoriter! Har köpt dessa blöjor flera gånger under testets gång, är supernöjd med dom!!

"

av panelmedlem