5 glammiga festfrisyrer

5 glammiga festfrisyrer

Oavsett vilken av de här frisyrerna du väljer så kommer du garanterat dra blickarna till dig på festen (eller jobbet!).


Maxad hästsvans
Den här låga hästsvansen är lika stor succé på jobbet som på festen.

Hur? Tupera håret på den bakre halvan av ditt huvud (från mitt ovanpå huvudet), tupera kraftigt från rot och ca 6-7 cm utåt. Den främre delen av håret kan du också tupera litegrann om du vill, det viktiga är att det blir en rejäl bulle baktill, inte kring hjässan. För håret bakåt i en låg hästsvans, kamma det yttersta hårlagret försiktigt så att det blir slätt. Fäst med snodd eller hårband, fixera frisyren med spray.

Använd ett schampo och balsam som boostar volym, använd också gärna volymökande produkt när/om du fönar håret. För maxad volym under föning: jobba med en spolformad hårborste. Läs mer om hur du hittar rätt schampo och balsam för just ditt hår.


Sval retro-look
Den här frisyren är inspirerad av femtiotalet och håller håret borta från ögonen – den ger dig klar sikt framför laptopen eller framhäver ditt ansikte till den där nya cocktailklänningen. Du väljer.Hur? Hoppa över plattång om du inte verkligen behöver det, använd istället en hårfön för att skapa textur och volym. Det ger dig en mjuk rak look med mycket rörelse kvar. Ta håret i pannan, för det försiktigt bakåt, om du vill kan du tupera ytterst, ytterst lite. Kamma slätt, den här looken ska vara så naturlig och sprayfri som möjligt! Fäst med nålar precis där din skalle rundas bakåt.

Använd en värmeskyddande hårprodukt under föningen, gärna också något som förebygger kluvna toppar och glansgivande. Här kan du läsa mer om hur du förebygger kluvna hårtoppar.


Chic sned hästsvans
Tofsar på sidorna kan lätt ge ett lite väl barnsligt intryck. Det råder du bot på genom att fästa den bakom och under ena örat och låter håret välla fram över axeln.Hur? Föna hela håret med en volymgivande produkt. Dela upp håret i en sned bena, tupera lite försiktigt i rötterna om du vill. Forma det till en hästsvans bakom ena örat, kamma översta lagret glänsande, fäst med snodd. Forma svansen, du kan t ex addera en glammig våg som på bilden med en locktång. Använd en mjuk spray eller gel för att behålla formen.

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Använd gärna ett anti-frizz schampo och balsam för att skydda dina lockar, det adderar också en silkesmjuk finish.


Raffinerad lugg
Kombinera den här luggen med enkla, lösa vågor i övriga håret för en het kvällslook, eller med en slarvigt uppsatt knut för en snygg vardagslook.Hur? Föna din lugg rakt neråt med hjälp av en rund borste. För extra mjukt intryck kan du använda en plattång i topparna. Skapa en snedlugg med fingrarna, dra den med upprepade fingerdrag tills den är precis som du vill ha den, fixera med spray.

Använd ett milt anti-frizz schampo och balsam för en extra silkesmjuk look. Har du inte lugg idag och är sugen på att klippa till? Här kan du läsa mer om den snyggaste luggen!


Hollywood-vågor
Det är aldrig fel att satsa på lite glamour!Hur? Applicera volymgivande mousse eller liknande hårprodukt i fuktigt hår, föna det och försök göra det så rakt så möjligt – en paddelborste är bästa verktyget. Rulla håret neråt på mediumspolar, förutom ditt främre hår som du rullar bakåt på tunnare spolar. Var försiktig om lockarna när du tagit ur spolarna! Borsta det försiktigt som du vill ha det, använd fingrarna så långt det går, de är alltid mest skonsamma. Fixera med spray.

Varför inte satsa på en hårtoning för en extra lyxig känsla?


Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan

Vinnare