5 tips för snabbare städning

DesktopImage
0
För visst vill du hellre mysa med familjen än lägga tid på städning? Här är tipsen som sparar dig 30 minuters städtid i veckan!

1. Var metodisk = spara in 8 minuter

Ta rum för rum och yta för yta, jobba uppifrån och ner och från höger till vänster, så slipper du dubbelt arbete. Golvet tar du sist.

2. Utnyttja utrymmet = spara in 5 minuter

Förvara dina städprodukter i en snygg korg eller färgglad låda. Då kan du enkelt ta dem med dig från rum till rum och ställa dem där de används, så slipper du gå fram och tillbaka. Även hygienprodukter kan organiseras i snygga korgar eller lådor - både snyggt och lättstädat!

3. Delegera = spara in 5 minuter

Låt städprodukterna göra jobbet: spruta på rengöringsmedlet och låt verka medan du arbetar med något annat.

4. Var organiserad = spara in 7 minuter

Den som har trappor hemma gör inget annat än att gå upp och ner! Undvik att springa i trappan för att ställa tillbaka ett par skor - lägg i stället allt som ska bäras upp vid foten av trappan och bär upp allt på en gång.

5. Förenkla städningen av huset med hjälp av Swiffer = spara in 5 minuter

Att städa bort hår som djuren fäller från möbler och golv behöver inte bli en övermäktig uppgift. Du kan förenkla städningen med hjälp av Swiffer Sweeper som fångar upp tre gånger så mycket hår och damm som en vanlig sopborste. Swiffer gör det också enkelt att avlägsna smuts från svåråtkomliga hörn, och i och med att städningen går snabbare får du mer tid över för dina husdjur och din familj. Glöm inte att avlägsna damm och hår från alla föremål med Swiffer Duster: den är praktisk, snabb och tre gånger så effektiv som en vanlig dammvippa!

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande