Familjetid med Hannah Graaf & test av nya YES Platinum

Till dig från Yes
DesktopImage
0
Jag har ju som du vet en stor familj. Det innebär att jag i vardagen behöver alla de bästa knepen och hjälpmedlen för att underlätta i vardagen...

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Jag har nyss vaknat och ska sätta igång med kalasfix. Om några timmar kommer 20 barn. Gulp.

Blir att städa hela kvällen

Jag har ju som du vet en stor familj. Det innebär att jag i vardagen behöver alla de bästa knepen och hjälpmedlen för att underlätta i vardagen.

Huset är typ alltid kaos-stökigt, jag tvättar och tvättar men det tar aldrig slut. Disken! För att inte tala om disken. Efter en middag med familjen, och alltid någon kompis till barnen, så är diskmaskinen full. Har man tonåringar hemma så vet du vad jag pratar om när det alltid finns högar med disk på tonåringarnas rum. Under sängen kan det ligga tallrikar med intorkad mat som säkert legat där i några dagar. När köksskåpen börjar bli tomma då ber jag killarna ta ner disken från sitt rum. Då har jag alltid en full maskin... igen.

Mina tvättmaskiner har jag fått byta ut under åren men diskmaskinen hänger med. Var nära att kasta ut den häromdagen för senaste tiden har jag fått köra två program för att få allt rent.

Men tydligen var det inte maskinens fel utan diskmedlet jag använde.

Jag fick chansen att prova nya YES Platinum, en produkt som även har fått bäst-i-test av Testfakta.

Har du något bra vardagstips så dela gärna med dig.

Stor Kram

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande