0

Diska grönare varje gång med YES!

Så hjälper YES dig att uppnå skinande ren disk OCH samtidigt vara klimatsmart.

Ett mer hållbart beteende när det gäller våra diskvanor är en viktig beståndsdel i arbetet med att minska vår miljöpåverkan. Oavsett om det handlar om att köra diskmaskinen på lägre temperaturer, minska daglig vattenåtgång eller leta efter effektviare produkter som gör jobbet på första försöket, letar smarta konsumenter efter små men effektiva sätt att minska påverakan på av energi, vatten och avfall.

YES är, i egenskap av ett av de ledande diskmedelsvarumärkena i världen, fast beslutna om att främja hållbara val.

Visste du: Att 90 % av diskmedelsprodukters miljöpåverkan kommer från användningsprocessen, dvs. energin som går åt att värma vattnet samt mängden vatten som används.

YES Platinum diskmaskinstabletter har tagits fram med exakt detta i åtanke. Produkten är mycket koncentrerad – den enastående fettborttagningskraften ger ett utmärkt resultat i ecoprogram, utan att behöva fördiska. Teknologin säkerställer att du kan diska grönare – varje gång.

YES Platinum handdiskmedel möjliggör skinande ren disk i lägre temperaturer så att du kan minska temperaturen från 50 till 30 grader, vilket innebär en markant sänkning av energianvändningen. Tack vare YES kraftfulla fettborttagning slipper du fylla på diskbaljan med nytt vatten och diskmedel en andra gång efter att ha diskat en rad smutsiga tallrikar, ugnsformar eller kastruller. Det innebär att du kan spara vatten utan att kompromissa bort det rena resultatet.

YES är ett av marknadens mest koncentrerade diskmedel med en av de bästa rengöringsförmågorna. När du använder YES hjälper du till att minska världens plastavfall och antalet lastbilar ute på våra vägar, eftersom du kan använda samma flaska längre.

Visste du: Att produkterna i YES-familjen är tillverkade av 100 % förnyelsebar energi? Hållbarhet finns i åtanke under produktionsprocessens alla steg, och våra produkter är framtagna för att du ska kunna använda dem på ett miljövänligt sätt.

YES är en del av ett globalt initiativ som arbetar för att leda bort 8 000 ton plast från sopdeponier och istället använda plasten i YES transparenta flaskor. YES plastflaskor, (450 ml, 650 ml, fler storlekar kommer snart) är tillverkade av 100 % återvunnen plast (med undantag för kork och etikett) och våra transparenta flaskor är återvinningsbara.

YES arbetar för en grönare framtid – och vi vill att du ska vara en del av vår historia.

Med detta i åtanke vill vi att YES-produkter ska berika ditt liv samtidigt som vi tar hand om miljön genom att möjliggöra hållbar konsumtion och främja miljövänliga resurs- och tillverkningslösningar.

YES har skapat ett ambitiöst engagemang inom frågor som energi, vatten och avfall. Läs mer här.

0

Lägg till en kommentar

Vi tror att du kommer att tycka om

Cookiemedgivande