Tjäna pengar på skräpet

Tjäna pengar på skräpet

Röj ut allt skräp i förrådet och sälj det. Så här gör du för att omvandla skärp till slantar.


När du tröttnat på prylar och bara vill slänga dem så är det läge att titta på dem en gång extra. Passa på att gå igenom allt när du städar eller röjer ut förråd, och sälj sakerna du inte vill ha kvar.

Loppis
Loppis är ett utmärkt sätt att tjäna lite pengar på det du vill bli av med. Förutom vanliga loppisar där du hyr bord för att sälja dina avlagda prylar själv finns det bakluckeloppis för den som har tillgång till bil.
På svenskaloppisar.se hittar du information om loppisar som finns nära dig, men också auktioner och secondhandbutiker.

Second hand och barnmarknader
De flesta secondhandbutiker specialiserar sig på kläder, men det finns också en del som tar emot saker med samlarvärde. Lite dyrare kläder med kvalitet är populärt bland secondhandbutiker. Ett annat sätt att tjäna pengar på kläder är att starta en bloppis, modeblogg, där du säljer det du tröttnat på. Kolla till exempel på Traderas olika bloppisar för att få inspiration.
Barnkläder går också att sälja secondhand, vissa butiker riktar in sig på det.
På olika platser i landet anordnas barnmarknader där du även kan lämna in leksaker, sportutrustning och annat för barn.

Tradera, Blocket och annan nätförsäljning
På Tradera auktionerar du ut dina saker eller säljer till fast pris. Du måste bli medlem för att sälja, hur det går till finns beskrivet på ett bra sätt på kundservicesidan. Säljare och köpare får omdömen efter avslutad affär, så man blir trygg med vem man har att göra med.
Blocket är perfekt för mer skrymmande saker, då du väljer om du villl sälja lokalt eller över hela landet. Köparen kommer hem till dig eller dit ni bestämmer för att hämta prylen. Antingen får köparen betala på plats, eller genom att sätta in pengar på ditt bankkonto innan mötet.

Skribent: Christina Wagner

Registration

Bli medlem i vårt Bra Vardag och få exklusiva erbjudanden!

Bli medlem

Bekräfta dina kontaktuppgifter

För att slutföra din förfrågan, var god fyll i informationen nedan